Tabu
Image default
BEAUTY

Aplică acest amestec pe pielea de la subraț. Vei vedea rezultatele după numai o zi

Deodorantul natural este o alternativă sănătoasă la antiperspirantele din comerț, mai ales în cazul pielii sensibile, dar și persoanelor care doresc să evite toxinele pe care cele din urmă le conțin.

Cercetările anterioare au scos la iveală efectele dăunătoare ale deodorantelor asupra țesuturilor din piele.

Parabenii, formaldehida și triclosan sunt doar câteva din ingredientele dăunătoare ce se regăsesc în produsele din comerț, dar cel mai îngrijorător este aluminiul, element acuzat că ar favoriza apariția cancerului de sân.

Un studiu, publicat în Jurnalul de Biochimie Anorganică, a constatat că aluminiul din țesutul mamar a fost semnificativ mai mare în regiunile exterioare ale sânului. Deoarece aluminiul este o substanță genotoxică, se crede că este un posibil factor de risc care produce cancerul de sân.

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a ă proteja de transpirație este să folosiți un amestec pe bază de bicarbonat de sodiu,  cel mai simplu deodorant natural pe care puteți să îl realizați în câteva minute acasă.

Ai nevoie de:

2 linguri de unt de shea

2 linguri de ulei de cocos

2 linguri de bicarbonate de sodium

Uleiuri esențiale (opțional)

Bicarbonatul de sodiu acționează ca un deodorant natural, ajutând la combaterea transpirației. Atât untul de Shea cât și uleiul de cocos vă ajută să produceți un baton pe care să îl aplicați pe piele, fiind de asemenea delicate cu pielea dumneavoastră. Uleiul de cocos, de exemplu, oferă și o protecție antibacteriană, oferind în același timp hidratare.

Preparare

Topiți separate untul de shea și uleiul de cocos, apoi combinați-le cu bicarbonatul de sodiu. Amestecați bine, apoi adăugați la alegere uleiuri esențiale. Turnați amestecul într-un tub, apoi dați-l la frigider pentru a se închega.

ARTICOLE SIMILARE

Untul care tine la silueta

Creed pe Madison Avenue

realitatea

Cat Eyes: un machiaj usor de realizat dar de efect

realitatea

Astor îți dăruiește o înfățișare perfectă cu Mineral Match

realitatea

Beautik te așteaptă cu surprize până în 8 martie

realitatea

Margherita de la Clejani a ajuns piele si os: “Nici marimea S nu imi mai e buna”

Scrie un comentariu