Home > beauty > A aplicat acest amestec pe o cicatrice mai veche. După 7 zile a observat diferențele

A aplicat acest amestec pe o cicatrice mai veche. După 7 zile a observat diferențele

cicatrice

Toți avem cel puțin o cicatrice pe piele, fie că a rezultat în urma unei leziuni, a unei tăieturi sau arsuri, sau a intervențiilor chirurgicale, fie că este obținută din cauza acneei, a piercingurilor sau a vaccinărilor din copilărie. Aceste semne au devenit parte din ceea ce suntem și abia le mai acordăm atenție.

Din păcate, nu toată lumea acceptă asta. Petele sau cicatricile pot fi poziționate în zone vizibile, afectând aspectul fizic și psihicul persoanei respective. Țesuturile care nu s-au vindecat în mod adecvat duc adesea la hiperpigmentare (pete întunecate), care afectează milioane de persoane din întreaga lume.
Există tratamente cu laser, creme și remedii care sunt special create pentru a accelera creșterea celulară și pentru a minimiza cicatricea, dar pot fi scumpe sau pline de substanțe chimice care fac mai mult rău pe termen lung.

Tratamentele s-ar putea să nu dea rezultatele dorite precum un remediu natural, obținut în casă, din doar patru ingrediente pe care le aveți deja la îndemână. După ce îl aplicați pe cicatrice, veți observa diferența în doar o săptămână.

Aveți nevoie de

  • o lingură de miere
  • o lingură de suc de lămâie
  • o lingură de nucșoară măcinată
  • o lingură de scorțișoară măcinată

Amestecați toate ingredientele până să formează o pastă. Care amestecul este prea gros, mai adăugați puțin suc de lămâie. Înainte de aplicare, spălați zona afectată. Lăsați pasta să acționeze pe piele timp de 20 de minute, apoi clătiți și hidratați.

Puteți folosi amestecul de două până la trei ori pe săptămână până când observați că cicatricile încep să dispară.

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Cel mai mare secret al lui Kate Middleton, dezvăluit de un chirurg

Comenteaza acest articol

A aplicat acest amestec pe o cicatrice mai veche. După 7 zile a observat diferențele

by Andreea Damian   1 min
0