Home > Lifestyle > culinar tabu > APOCALIPSA dupa Tantareanu

APOCALIPSA dupa Tantareanu

4 porci, 1 vitel, 1.000 litri de vin, 150 litri de tuica, 1.000 de invitati!

Megapetrecere în Paradisul Verde! Viţel la proţap, friptură şi şorici, cârnăciori, sărmăluţe, piftie şi alte bunătăţi, toate asezonate cu vin fiert şi ţuică. Cristian Ţânţăreanu a invitat 1.000 de persoane la paranghelia organizată înainte de Sfârşitul Lumii. Totul l-a costat peste 20.000 de euro, adică aproape un miliard de lei vechi.

Şi-a făcut pomana chiar în timpul vieţii, în 2009, iar acum, că se apropie Apocalipsa, Cristian Ţânţăreanu (68 de ani) sparge din nou tiparele. A dat un chef de pomină sâmbătă, la Corbeanca, în Paradisul Verde, ca să moară împăcat.

Cei 1.000 de invitaţi – vecini, prieteni şi rude ale omului de afaceri – au mâncat şi au petrecut într-un cort uriaş ridicat în Paradisul Verde.„Dacă e să murim, măcar să ne distrăm şi să ne simţim bine. Oricum, eu mă ghidez după calendarul incaş – nu după cel mayaş – care spune că lumea nu se termină niciodată.Sper să mai fac un chef şi la anul, dacă nu vine asteroidul uriaş să-mi cadă în cap. Dacă vine, asta ar fi ultima petrecere, d-aia am şi organizat-o acum”, a mărturisit miliardarul, pentru Click! La petrecere, omul de afaceri a chemat tot satul.

Un tăuraş de 350 kg a fost pus la proţap şi un ditamai porcul de 230 kg a ajuns friptură. Totusi, Tantareanu nu a putut bate recordul stabilit intr-un sat din Arges, unde, in aceeasi zi, a fost sacrificat un porc urias, boezat Jack si care cantarea 500 kg!

Articole asemanatoare
Blestemul lui Rasputin: Sfârşitul lumii va fi pe 23 august 2013
Ştiaţi care sunt cele mai faimoase predicţii ale Apocalipsei?
Cum va arata Pamantul dupa Apocalipsa! (FOTO)

Comenteaza acest articol

APOCALIPSA dupa Tantareanu

by   1 min
0