Tabu
Image default
HEALTH Slider

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerala naturala Aquatique a fost desemnata castigatoare la categoria “Apa minerala plata pentru sugari si copii mici”.

aquatique-cea-mai-buna-apa-minerala-plata-pentru-sugari-si-copii-mici1Pentru alcatuirea acestui top, revista Forbes Romania a colaborat cu compania D&D Research, ce a realizat in perioada iulie – septembrie 2016 o ampla cercetare a opiniei mamelor la nivelul intregii tari. Topul a fost realizat pe baza raspunsurilor mamelor cu varsta intre 22 si 35 de ani, care au copii cu varste intre 0 si 5 ani si care locuiesc in 41 de orase din Romania cu peste 50.000 locuitori. Mamelor li s-a cerut sa precizeze ce apa minerala plata folosesc pentru copilul lor, sa numeasca marca de apa in care au incredere, care este cea mai sigura pentru copilul lor si sa denumeasca brandul de apa cu cel mai ridicat nivel de calitate. Aquatique a obtinut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, fiind desemnata cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici.

Apa minerala naturala oligominerala Aquatique isi are izvorul in inima muntilor Carpati, la o altitudine de 1.100 m in zona protejata Parcul Natural Bucegi, rezervatia naturala Abruptul Prahovean. Datorita continutului extrem de redus in sodiu, 1mg/l,  Aquatique este recomandata si in dietele fara sare ale adultilor si pentru prepararea hranei bebelusilor.

Pentru mai multe detalii, accesati pagina de facebook Aquatique: https://www.facebook.com/aquatiqueromania/

ARTICOLE SIMILARE

Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită

Dora Constantinovici

Terapii complementare – Silvoterapia

realitatea

Defectul pe care Chrissy Teigen îl ascunde tot timpul cu Photoshop

Andreea Damian

Poluarea cu microplastic se revarsă peste locuitorii oraşelor

Andreea Damian

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil

Andreea Damian

Descopera cele mai vizionate filme de Craciun. Reuneste-ti familia si hai la maraton!

realitatea

Scrie un comentariu