Tabu
HEALTHSlider

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa oligominerala naturala Aquatique a fost desemnata castigatoare la categoria “Apa minerala plata pentru sugari si copii mici”.

aquatique-cea-mai-buna-apa-minerala-plata-pentru-sugari-si-copii-mici1Pentru alcatuirea acestui top, revista Forbes Romania a colaborat cu compania D&D Research, ce a realizat in perioada iulie – septembrie 2016 o ampla cercetare a opiniei mamelor la nivelul intregii tari. Topul a fost realizat pe baza raspunsurilor mamelor cu varsta intre 22 si 35 de ani, care au copii cu varste intre 0 si 5 ani si care locuiesc in 41 de orase din Romania cu peste 50.000 locuitori. Mamelor li s-a cerut sa precizeze ce apa minerala plata folosesc pentru copilul lor, sa numeasca marca de apa in care au incredere, care este cea mai sigura pentru copilul lor si sa denumeasca brandul de apa cu cel mai ridicat nivel de calitate. Aquatique a obtinut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, fiind desemnata cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici.

Apa minerala naturala oligominerala Aquatique isi are izvorul in inima muntilor Carpati, la o altitudine de 1.100 m in zona protejata Parcul Natural Bucegi, rezervatia naturala Abruptul Prahovean. Datorita continutului extrem de redus in sodiu, 1mg/l,  Aquatique este recomandata si in dietele fara sare ale adultilor si pentru prepararea hranei bebelusilor.

Pentru mai multe detalii, accesati pagina de facebook Aquatique: https://www.facebook.com/aquatiqueromania/

ARTICOLE SIMILARE

Sunetul deranjant al vocii umane poate remodela un ecosistem sălbatic în întregime

realitatea

Rihanna dezvăluie că este însărcinată la show-ul din pauza Super Bowl

Andreea Damian

Greșeala pe care o fac toți oamenii! De ce nu ar trebui să mai pui miere în ceai

Andreea Damian

Alina Sorescu, imagini inedite pe Instagram după ce s-a aflat că Alexandru Ciucu i-a intentat un proces

Andreea Damian

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea deținută de Andreea Esca

Andreea Damian

Măști anti-poluare la modă. Încercarea de a face ca ceva „oribil” să pară mai atrăgător

Andreea Damian

Scrie un comentariu