Tabu
FASHION

Ar trebui să pariezi întotdeauna pe negru?

negru

O mulțime de femei preferă să se îmbrace în haine negre, dar nu ar trebui să le fie frică să încerce și alte culori. La întâlnirile importante, precum interviurile sau ședințele de la birou mizăm aproape întotdeauna pe negru, pentru că noi credem că ne scot în evidență farmecul.

Dar negrul e o culoare tristă, spun expertele. E adevărat, negrul ne face să părem mai slabe și ne ajută să părem ma încreazătoare, motiv pentru care este ideal pentru situații stresante. Dar de ce să avem nevoie de o rochie neagră la o nuntă sau la prima întâlnire? Ar trebui să alegem maro, portocaliu. Îndrăznește să porți roz sau roșu! Nu ar trebui să respingem aceste culori. Maro-ul transmite responsabilitate și fiabilitate. Cu ajutorul portocaliului poți deveni creativă și asta te poate ajuta să ieși în evidență într-un mod pozitiv.

În plus, nu toate arătăm bine în negru. „Nu aș recomanda niciodată ca toată lumea să poarte negru la un interviu de angajare sau, mai rău, la o întâlnire! O persoană ar putea străluci în negru și altcineva va părea intimidant sau timid”, spune Ginger Burr, expert în culori.

Nici la nunți nu trebuie să porți negru, deși există câteva reguli de culoare care se aplică în continuare. Nici roșul și albul nu sunt potrivite. Opțiunile mai adecvate și elegante includ albastrul regal, violetul sau chiar argintiul și verde pădure.

ARTICOLE SIMILARE

Trend Alert: Printuri cu gene

realitatea

Târg Green Fair – creații handmade

realitatea

Au aparut noile sticle Diet Coke by Karl Lagerfeld

realitatea

Victoria’s Secret, o nouă lovitură după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari

Andreea Damian

Snobbish Breakfast

realitatea

Menaj a trois pe termen lung: Eu, tu si tinutele mele

realitatea

Scrie un comentariu