Home > Lifestyle > Arabul Ramonei Gabor e putred de bogat

Arabul Ramonei Gabor e putred de bogat

Ramona Gabor pare să-şi fi găsit fericirea în braţele arabului Ahmad Daham. O persoană apropiată româncei a dezvăluit că, deşi pe hârtie este inginer, acesta are o situaţie materială foarte bună şi îi face cam toate poftele iubitei sale. A dus-o pe banii lui în vacanţă în Europa, iar acum cei doi se pregătesc să-i facă o vizită în America Monicăi Gabor.

Chiar dacă Ahmad Daham, cum se numeşte bărbatul, nu îi poate face concurenţă în ceea ce priveşte “grosimea” conturilor din bancă lui “Mr. Pink”, iubitul chinez al Monicăi Gabor, acesta are însă o situaţie financiară foarte bună.

“Este inginer pe hârtie, dar şi un om de afaceri de succes. Este plin de bani”, a dezvăluit pentru Libertatea.ro cineva din anturajul surorilor Gabor.

În plus, iordanianul îi face Ramonei cam toate poftele. Recent, el i-a plătit o vacanţă de vis în Europa, cu escale la Barcelona şi la Londra, pentru a-şi ajuta iubita să-şi mai revină după decesul mamei sale, Veronica Bulai.

În plus, cei doi se pregătesc şi de o călătorie peste Ocean, tocmai în America, urmând a-i face o vizită şi Monicăi Gabor, în somptuosul ei apartament din Los Angeles. Iubitul Ramonei i-a asigurat totodată acesteia o locuinţă de vis, de cinci stele, în Dubai, el fiind, fireşte, cel care achită toate cheltuielile.

Articole asemanatoare
ramona si monica gabor
O nouă dramă pentru surorile Ramona și Monica Gabor
GENIAL! Biletul de adio al unei fete inselate
Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr
Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook: «De ce nu învăţaţi să îmbătrâniţi frumos?»

Comenteaza acest articol

Arabul Ramonei Gabor e putred de bogat

by   1 min
0