Tabu
BEAUTYSlider

Aranjarea părului lung | Idei de coafuri ușoare de vară

Nu vrei să-ți tunzi părul, dar nici nu vrei să te sufoci de căldură vara aceasta? Avem soluția!

Vara, tendințele părului scurt apar foarte rapid. Dovadă stau tunsorile la modă ale momentului, cum ar fi bobul lung, bobul scurt sau tunsoarea pixie, care te ajută să îți reîmprospătezi aspectul în perioade de căldură puternică. Dar, pentru cele cu părul lung care nu vor să lase foarfecul să le scurteze lungimile doar pentru a îmbrățișa aceste tendințe, există câteva coafuri practice și moderne, ideale pentru vară.

Îndrăznește să porți un coc înalt și elegant

Împrospătează gâtul, fața și produce întotdeauna efect: cocul înalt este potrivit pentru toate texturile de păr și este una dintre coafurile care te pot salva de căldură vara. În plus, poate fi realizat în diferite moduri (de la cele mai simple la cele mai sofisticate).

Pariază pe o coadă înaltă de cal

Coada de cal este un clasic ultra elegant pentru părul lung. La fel ca în cazul unui coc, trucul este să strângi bine toate firele de păr. Există multe modalități de a face această coafură și mai fermecătoare. Poți purta, de exemplu, accesorii pentru păr, cum ar fi barete sau bentițe.

Încearcă aspectul umed

Pentru fanii aspectului la modă, „părul ud” (sau aspectul umed) poate fi Soluția atunci când vrei să arăți diferit în timpul momentelor festive de vară! Această coafură garantează un aspect proaspăt și modern. Pentru a-l realiza, trebuie doar să aplici puțin gel sau fixativ și să îți coafezi părul pe spate.

Bretonul prins

Pentru cele care au breton, senzația de căldură poate fi și mai intensă vara, în special pe frunte și pe părțile laterale ale capului. Trucul pentru a-ți reîmprospăta fața este să ai întotdeauna la îndemână diademe.

Cu bentițele nu dai greș

Bentițele sunt super versatile, deoarece există atât de multe moduri în care pot fi utilizate pe părul lung. Ele pot da acel farmec suplimentar cocului înalt sau cozii de cal.

ARTICOLE SIMILARE

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Moment unic la televizor

Tabu Tabu

Justin Bieber vrea să cucerească industria de beauty cu un deodorant

Andreea Damian

Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020

Andreea Damian

Primele imagini din noul capitol „Sex and the City”. Vezi trailerul!

Andreea Damian

Regimul Natman – dieta rapida a stewardeselor

Lalique, o colecție de vis!

realitatea

Scrie un comentariu