Tabu
Image default
lifestyle

ARAS organizeaza un mars si flashmob-uri de Ziua Mondiala de Lupta impotriva SIDA

ARAS (Asociatia Romana Anti-SIDA) impreuna cu filialele din Bucuresti ale Crucii Rosii Romane organizeaza in ziua de marti 30 noiembrie marsul “Adevarul despre SIDA. Transmite-l mai departe!”.
Marsul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă impotriva SIDA si va incepe la ora 18:00 în Piata Unirii (langa fantana mare din centru). De acolo se va pleca pe bulevardul Dimitrie Cantemir pana in Parcul Tineretului, unde marsul se va finaliza cu o fundita umana.
Scopul acestui mars este ca publicul larg să conștientizeze pericolul reprezentat de infecția HIV/SIDA prin furnizarea de informatii corecte care sa motiveze populatia, in special pe tineri, sa adopte un comportament responsabil si o atitudine nediscriminatoare fata de persoanele infectate cu HIV/SIDA.
Pe 1 decembrie se vor organiza in Bucuresti flashmob-uri dupa cum urmeaza: Piata Romana ora 13:00, Piata Univeristatii ora 13:30, Piata Unirii ora 14:00. La auzul fluierului participantii vor ridica timp de 2 minute pancarde pe care este desenata/pictata fundita rosie. La finalul celor 2 minute se va auzi inca o data fluierul. Deplasarea intre cele 3 locatii se va face pe jos iar voluntarii ARAS vor impartii pliante, calendare si fundite rosii trecatorilor.

ARTICOLE SIMILARE

Inainte sa moara, un actor de la Hollywood a ucis o femeie si i-a dezmembrat pisica

SIMONA GHERGHE, GAFA in direct: “Cine este, măi, penibila asta?”

Angelina Jolie vrea să facă un film cu Pedro Almodovar

realitatea

MIHAI ALBU i-a luat masina si telefonul fostei sotii!

Cantand in ploaie. Evenimentele lunii noiembrie!

realitatea

Topul celor mai comentate carti NECITITE

Scrie un comentariu