Tabu
Image default
lifestyle

ARAS organizeaza un mars si flashmob-uri de Ziua Mondiala de Lupta impotriva SIDA

ARAS (Asociatia Romana Anti-SIDA) impreuna cu filialele din Bucuresti ale Crucii Rosii Romane organizeaza in ziua de marti 30 noiembrie marsul “Adevarul despre SIDA. Transmite-l mai departe!”.
Marsul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă impotriva SIDA si va incepe la ora 18:00 în Piata Unirii (langa fantana mare din centru). De acolo se va pleca pe bulevardul Dimitrie Cantemir pana in Parcul Tineretului, unde marsul se va finaliza cu o fundita umana.
Scopul acestui mars este ca publicul larg să conștientizeze pericolul reprezentat de infecția HIV/SIDA prin furnizarea de informatii corecte care sa motiveze populatia, in special pe tineri, sa adopte un comportament responsabil si o atitudine nediscriminatoare fata de persoanele infectate cu HIV/SIDA.
Pe 1 decembrie se vor organiza in Bucuresti flashmob-uri dupa cum urmeaza: Piata Romana ora 13:00, Piata Univeristatii ora 13:30, Piata Unirii ora 14:00. La auzul fluierului participantii vor ridica timp de 2 minute pancarde pe care este desenata/pictata fundita rosie. La finalul celor 2 minute se va auzi inca o data fluierul. Deplasarea intre cele 3 locatii se va face pe jos iar voluntarii ARAS vor impartii pliante, calendare si fundite rosii trecatorilor.

ARTICOLE SIMILARE

Interviul lui Istodor cu Laurette

realitatea

Fata lui Ion Dichiseanu este “sora” lui Mircea Radu!

Take That, record la vânzări în Marea Britanie

realitatea

Gay Travel – Istanbul

realitatea

SEX in serialele americane de azi! FOTO explicite

realitatea

Nicoleta Luciu a plâns la tăierea moţului tripleţilor

Scrie un comentariu