Tabu
Image default
lifestyle

ARAS organizeaza un mars si flashmob-uri de Ziua Mondiala de Lupta impotriva SIDA

ARAS (Asociatia Romana Anti-SIDA) impreuna cu filialele din Bucuresti ale Crucii Rosii Romane organizeaza in ziua de marti 30 noiembrie marsul “Adevarul despre SIDA. Transmite-l mai departe!”.
Marsul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă impotriva SIDA si va incepe la ora 18:00 în Piata Unirii (langa fantana mare din centru). De acolo se va pleca pe bulevardul Dimitrie Cantemir pana in Parcul Tineretului, unde marsul se va finaliza cu o fundita umana.
Scopul acestui mars este ca publicul larg să conștientizeze pericolul reprezentat de infecția HIV/SIDA prin furnizarea de informatii corecte care sa motiveze populatia, in special pe tineri, sa adopte un comportament responsabil si o atitudine nediscriminatoare fata de persoanele infectate cu HIV/SIDA.
Pe 1 decembrie se vor organiza in Bucuresti flashmob-uri dupa cum urmeaza: Piata Romana ora 13:00, Piata Univeristatii ora 13:30, Piata Unirii ora 14:00. La auzul fluierului participantii vor ridica timp de 2 minute pancarde pe care este desenata/pictata fundita rosie. La finalul celor 2 minute se va auzi inca o data fluierul. Deplasarea intre cele 3 locatii se va face pe jos iar voluntarii ARAS vor impartii pliante, calendare si fundite rosii trecatorilor.

ARTICOLE SIMILARE

Gafă de proporții la Australia Next Top Model. Prezentatoarea a greșit câștigătoarea. – VIDEO

realitatea

ANDREEA ANTONESCU a fugit in America! Dar nu singura!

Sean Penn, acuzat că a bătut un fotograf

realitatea

Concertul lui Radu Mihăileanu, nominalizat la Globul de Aur – VEZI LISTA COMPLETĂ A NOMINALIZĂRILOR

realitatea

Mihaela Radulescu se pregateste de un zbor cu MiG-ul

realitatea

Ce ascunde Rihanna “în sân”

realitatea

Scrie un comentariu