Home > Lifestyle > Are 21 de ani şi nu va mai face sex niciodată. Care este motivul ULUITOR

Are 21 de ani şi nu va mai face sex niciodată. Care este motivul ULUITOR

Sophia Birch are 21 de ani si de trei ani nu a mai facut sex. Mai mult, ei i se face greata numai gandindu-se la actul sexual in sine dezvoltand o fobie rara, pe care specialistii o denumesc genofobie, scrie BZI.ro.

Cele mai multe dintre femei au o fobie fata de paianjeni, soareci sau chiar fluturi, insa britanica Sophia Birch este cu totul si cu totul aparte, ea fiind speriata de sex.

Tanara in varsta de 21 de ani, care lucreaza intr-un supermarket, sufera de o afectiune rara, numita genofobie, ceea ce inseamna ca ea este ingrozit de actul fizic al sexului. Intr-un material publicat in Daily Star, Sophia, originara din Oldham, a spus ca se bucura de o viata sexuala activa cu fostul ei iubit, inainte de a dezvolta brusc aceasta fobie. Ea se teme acum ca ar putea ramane singura pentru toata viata, dupa ce si iubitul sau din copilarie a parasit-o.

“N-as putea avea din nou o alta relatie. Doar gandul de a face sex cu un barbat ma ingrozeste si-mi provoaca greata. Acum trei ani aveam o viata sexuala activa, cu iubitul meu, dar intr-o zi cand eram in pat am inceput sa ma gandesc ca nu mai pot face sex. Dupa doi ani in care n-am avut deloc relatii sexuale, iubitul meu, Ian, m-a parasit. Imi vreau viata inapoi. Vreau sa fiu din nou in masura sa pot face sex”, a mai spus ea pentru Daily Star.

Articole asemanatoare
3 sfaturi pentru ca sexul cu un nou partener să fie reușit

Loading...

Comenteaza acest articol

Are 21 de ani şi nu va mai face sex niciodată. Care este motivul ULUITOR

by   1 min
0