Tabu
Image default
PEOPLESlider

Are 63 de ani, dar nu îi arată. Sharon Stone a pozat senzual – FOTO

Actrița în vârstă de 63 de ani, care pozează pe coperta revistei The Rake în februarie, a dezvăluit, vineri, 18 februarie, un instantaneu inedit al ședinței foto în care apare zâmbind.

Dresuri din plasă, pantofi negri și un zâmbet larg: acesta este combo-ul afișat de Sharon Stone pentru revista americană The Rake, al cărei credo este „vocea modernă a eleganței clasice”.

Foarte activă pe rețelele de socializare, actrița în vârstă de 63 de ani a anunțat pe contul său de Instagram în urmă cu câteva săptămâni că va fi pe coperta numărului din februarie al ediției britanice The Rake, unde apare într-un top alb.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

Pe 18 februarie, eroina din Basic Instinct a împărtășit cu fanii ei o fotografie inedită în care o descoperim într-un look sexy și elegant. Așezată pe un taburet, Sharon Stone poartă un pulover gri cu model leopard, o pereche de colanți din plasă și pantofi negri. O combinație care îi evidențiază perfect picioarele zvelte și silueta de vis. În această fotografie, ea apare cu fața ușor ascunsă, arătând în continuare un zâmbet larg.

În acest număr, George Hahn, actor, autor, fost membru al The Rake și prieten apropiat al lui Sharon Stone, a oferit câteva confidențe despre actriță. „Sharon este o supraviețuitoare, la propriu, care a muncit foarte mult pentru a-și urma o carieră și o viață în condițiile ei – nu este un lucru mic pentru o femeie de la Hollywood. O iubesc și o admir pentru asta mai mult decât pot spune.”

ARTICOLE SIMILARE

Caracatița care a distrus sportul rege, demascată. Jocurile controversatului Neluțu Varga. Ce implicare are Sorin Grindeanu? – Culisele Statului Paralel, ora 18

Tabu Tabu

Festivalul de film Cinemascop redeschide grădina de vară din Eforie Sud

Andreea Damian

Transformarea fiicei Angelinei Jolie – de la un tomboy veritabil la o adolescentă superbă

Andreea Damian

Pepe a cerut-o în căsătorie pe Yasmine. Primele imagini cu inelul de logodnă

Andreea Damian

Cinema feminin spaniol ⎢ Cineastele deschizătoare de drum

Ciocîrlan

Petrică Mîțu Stoian a murit. Cum și-a prezis sfârșitul

Andreea Damian

Scrie un comentariu