Tabu
Image default
CULTURESlider

Aretha Franklin, grav bolnavă cu 4 luni înainte de un concert tribut în cinstea ei

Mai mulți artiști se pregătesc de concertul tribut pentru Aretha Franklin deși cântăreața este grav bolnavă în casa ei din Detroit.

Directorul executiv al casei de discuri Arista Records, Clive Davis, care a semnat o colaborare cu Aretha Franklin în 1980, organizează evenimentul în onoarea artistei în luna noiembrie, la Madison Square Garden.

Încă nu există detalii suplimentare, dar Clive Davis spune că evenimentul va fi un tribut către Aretha Franklin și că, fără îndoială, va include hit-urile R.E.S.P.E.C.T, Say a Little Prayer, You make me feel și altele cântate de cântăreți foarte cunoscuți.
Purtătorul de cuvânt al Arethei Franklin, Gwendolyn Quinn, a declarat pentru AP că vedeta în vârstă de 76 de ani a fost vizitată de familie și prieteni, inclusiv de legendarul colegului său, Stevie Wonder, activistul american Reverend Jesse Jackson și fostul său soț, actorul Glynn Turman.

Beyonce și Jay-Z și-au dedicate Arethei Franklin, luni, concertul de la Detroit, spunând “te iubim”.

Alte vedete printre care Rod Stewart, Mariah Carey, Chaka Khan, Lin-Manuel Miranda, Tyler Perry și Missy Elliott i-au dorit artistei însănătoșire grabnică.


Aretha Louise Franklin s-a născut la data de 25 Martie 1942. Cântă R&B și soul, este compozitoare și pianistă. Este cunoscută fanilor ei drept “The Queen of Soul” (tr. “Regina muzicii soul”) și este poreclită și “Sister Ree”. Revista americana Rolling Stone a numit-o cea mai mare cântăreață din toate timpurile. Franklin a câștigat 20 de premii Grammy iar în data de 3 Ianuarie 1987 a devenit prima cântăreață care a fost inclusă în muzeul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, Ohio.

ARTICOLE SIMILARE

Adam Levine, acuzat că și-a înșelat soția însărcinată cu un model de 23 de ani

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Maroc

realitatea

Stiati ca barbatii in varsta fac sex mai mult si mai bine decat femeile in varsta?

realitatea

Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO

Andreea Damian

Cum a reacționat Regina când a aflat că Prințul Harry nu va încheia un prenupțial

Andreea Damian

Descopera ce spun visele despre tine!

realitatea

Scrie un comentariu