Tabu
CULTURESlider

Aretha Franklin, grav bolnavă cu 4 luni înainte de un concert tribut în cinstea ei

Mai mulți artiști se pregătesc de concertul tribut pentru Aretha Franklin deși cântăreața este grav bolnavă în casa ei din Detroit.

Directorul executiv al casei de discuri Arista Records, Clive Davis, care a semnat o colaborare cu Aretha Franklin în 1980, organizează evenimentul în onoarea artistei în luna noiembrie, la Madison Square Garden.

Încă nu există detalii suplimentare, dar Clive Davis spune că evenimentul va fi un tribut către Aretha Franklin și că, fără îndoială, va include hit-urile R.E.S.P.E.C.T, Say a Little Prayer, You make me feel și altele cântate de cântăreți foarte cunoscuți.
Purtătorul de cuvânt al Arethei Franklin, Gwendolyn Quinn, a declarat pentru AP că vedeta în vârstă de 76 de ani a fost vizitată de familie și prieteni, inclusiv de legendarul colegului său, Stevie Wonder, activistul american Reverend Jesse Jackson și fostul său soț, actorul Glynn Turman.

Beyonce și Jay-Z și-au dedicate Arethei Franklin, luni, concertul de la Detroit, spunând “te iubim”.

Alte vedete printre care Rod Stewart, Mariah Carey, Chaka Khan, Lin-Manuel Miranda, Tyler Perry și Missy Elliott i-au dorit artistei însănătoșire grabnică.


Aretha Louise Franklin s-a născut la data de 25 Martie 1942. Cântă R&B și soul, este compozitoare și pianistă. Este cunoscută fanilor ei drept “The Queen of Soul” (tr. “Regina muzicii soul”) și este poreclită și “Sister Ree”. Revista americana Rolling Stone a numit-o cea mai mare cântăreață din toate timpurile. Franklin a câștigat 20 de premii Grammy iar în data de 3 Ianuarie 1987 a devenit prima cântăreață care a fost inclusă în muzeul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, Ohio.

ARTICOLE SIMILARE

Scrisoarea secretă pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui ei imediat după nuntă

Andreea Damian

Despre această forță a naturii numită Dolly Parton și de ce vă recomand „Dolly Parton’s Heartstrings”

Dora Constantinovici

Cine este soția lui George Buhnici. Vloggerul a spus că ”arată ca o minoră”

Andreea Damian

Grand Palais Paris ⎪ Expoziția de fotografie „Negru și Alb”

Ciocîrlan

Amy Winehouse și mentorul lui Michael Jackson

realitatea

Demachiantul pe care ți-l prepari singură în mai puțin de 2 minute

Andreea Damian

Scrie un comentariu