Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Ariana Grande este noul ambasador Givenchy. Vedeta campaniei: celebra ei coadă de cal

După un teaser care a fost atât de evident, Givenchy a anunțat că Ariana Grande este noul ambasador. Casa de modă franceză de lux nu a dezvăluit nimic altceva decât că artista va fi noua față a campaniei de Toamnă-Iarna 2019/2020, care va debuta în luna iulie.

Pentru a face marele anunț, Givenchy a postat un clip alb-negru cu cântăreața pop, care își mișcă coada celebră și fredonează o melodie.

Ariana Grande, în vârstă de 25 de ani, ne amintește de una dintre muzele originale ale casei Givenchy, Audrey Hepburn. Ea poartă o rochie neagră (asemănătoare cu cea purtată de Audrey Hepburn, în „Breakfast at Tiffany’s”) și o diademă decorată cu perle albe.

„O muză modernă și vocea unei întregi generații, Ariana a devenit una dintre cele mai influente forțe din cultura populară. Câștigătoare de Grammy, cântăreață și compozitoare, ea înfățișează în mod natural spiritul femeii Givenchy”, a transmis casa de modă, care o descrie drept o femeie puternică, cu un caracter independent și un stil revigorant.

Grande a declarat că este „atât de mândră” să fie noua față a Givenchy. „Este o casă de modă pe care am admirat-o întotdeauna și acum că fac parte din acea familie este o așa onoare. Iubesc hainele, încrederea și bucuria pe care le aduc oamenilor care le poartă. Nu numai că sunt fără vârstă și frumoase, dar sunt mândră să lucrez cu un brand care îi face pe oameni să se simtă apreciați și sărbătoriți pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce vor să fie”, a mărturisit vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Descoperirea făcută de cercetători: inteligența artificială poate să detecteze cancerul de plămâni

Andreea Damian

Netflix | Ce e nou în februarie

Andreea Damian

E uimitor ce se spune despre persoanele care resimt foarte des „pielea de găină“

Andreea Damian

O nouă înregistrare video a unui abuz sexual al lui R. Kelly a fost predată autorităților americane

realitatea

Colecția Garden primăvară 2010 H&M

realitatea

Isabeli Fontana pozează provocator în Vogue Paris

realitatea

Scrie un comentariu