Tabu
PEOPLESlider

Ariana Grande se întoarce la Manchester după doi ani de la atacul terorist

Pe 22 mai 2017, imediat după un concert susținut de Ariana Grande, un tânăr în vârstă de 22 de ani a detonat o bombă pe Manchester Arena.

Explozia a ucis 23 de oameni, inclusiv autorul atentatului, un britanic de origine libiană, și a rănit alți 119. Atacul terorist de tip kamikaze, a avut loc în foaierul clădirii. Cele mai multe victime erau tineri și adolescenți.

Cântăreața nu a fost rănită, dar a fost profund marcată de incident. La doi ani de la atacul terorist din Manchester, artista și-a făcut curaj să cânte din nou pentru victime și rudele acestora.  Ariana Grandeva participa pe 25 august la Festivalul Manchester Pride, potrivit The Hollywood Reporter.

Concertul va fi primul pe care îl susține în oraș de la show-ul caritabil ținut în memoria victimelor atentatului terorist din 2017.  „Încă lucrăm la ceva mai special pentru voi. Este nevoie de ceva timp pentru a pune aceste lucruri la un loc”, a anunțat vedeta de 25 de ani pe Twitter.

Ariana Grande este cap de afiș la evenimentul la care sunt anunțați și Years & Years și Bananarama.

Într-un interviu acordat revistei Time Magazine, artista a descris nefericitul eveniment ca fiind „cel mai groaznic lucru din umanitate”. Ariana a lansat și o piesă – „No Tears Left To Cry” (Nu mai am lacrimi să plâng) – care face aluzie la atac. Titlul melodiei și o parte din versuri amintesc de victimele atacului terorist comis la sfârșitul concertului ținut de artistă la Manchester Arena.

ARTICOLE SIMILARE

Rolul antioxidanților în sănătatea noastră

realitatea

Homosexualitatea – Natura, Optiune, Trend?

realitatea

Femeile vorbesc mult mai mult decât bărbații? Mit sau realitate?

Andreea Damian

10 exercitii uimitoare pentru picioare tonifiate si fese mai ferme

realitatea

Cine este Karym, artistul din România care se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa

Andreea Damian

7 gadgeturi pe care să le iei cu tine în orice vacanță

Andreea Damian

Scrie un comentariu