Tabu
PEOPLE Slider

Ariana Grande se întoarce la Manchester după doi ani de la atacul terorist

Ariana Grande

Pe 22 mai 2017, imediat după un concert susținut de Ariana Grande, un tânăr în vârstă de 22 de ani a detonat o bombă pe Manchester Arena.

Explozia a ucis 23 de oameni, inclusiv autorul atentatului, un britanic de origine libiană, și a rănit alți 119. Atacul terorist de tip kamikaze, a avut loc în foaierul clădirii. Cele mai multe victime erau tineri și adolescenți.

Cântăreața nu a fost rănită, dar a fost profund marcată de incident. La doi ani de la atacul terorist din Manchester, artista și-a făcut curaj să cânte din nou pentru victime și rudele acestora.  Ariana Grandeva participa pe 25 august la Festivalul Manchester Pride, potrivit The Hollywood Reporter.

Concertul va fi primul pe care îl susține în oraș de la show-ul caritabil ținut în memoria victimelor atentatului terorist din 2017.  „Încă lucrăm la ceva mai special pentru voi. Este nevoie de ceva timp pentru a pune aceste lucruri la un loc”, a anunțat vedeta de 25 de ani pe Twitter.

Ariana Grande este cap de afiș la evenimentul la care sunt anunțați și Years & Years și Bananarama.

Într-un interviu acordat revistei Time Magazine, artista a descris nefericitul eveniment ca fiind „cel mai groaznic lucru din umanitate”. Ariana a lansat și o piesă – „No Tears Left To Cry” (Nu mai am lacrimi să plâng) – care face aluzie la atac. Titlul melodiei și o parte din versuri amintesc de victimele atacului terorist comis la sfârșitul concertului ținut de artistă la Manchester Arena.

ARTICOLE SIMILARE

James Bond suferă de alcoolism sever și are nevoie de ajutor specializat

Andreea Damian

Afla cum sa iti faci ochi de felina

realitatea

De Dragobete, castiga un cadou de lux pentru iubitul tau!

realitatea

10 femei celebre care s-au transformat complet după ce și-au schimbat culoarea părului

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 23 iunie!

realitatea

Bucurestiul in weekend, 17-19 februarie

realitatea

Scrie un comentariu