Tabu
PEOPLE Slider

Ariana Grande se întoarce la Manchester după doi ani de la atacul terorist

Ariana Grande

Pe 22 mai 2017, imediat după un concert susținut de Ariana Grande, un tânăr în vârstă de 22 de ani a detonat o bombă pe Manchester Arena.

Explozia a ucis 23 de oameni, inclusiv autorul atentatului, un britanic de origine libiană, și a rănit alți 119. Atacul terorist de tip kamikaze, a avut loc în foaierul clădirii. Cele mai multe victime erau tineri și adolescenți.

Cântăreața nu a fost rănită, dar a fost profund marcată de incident. La doi ani de la atacul terorist din Manchester, artista și-a făcut curaj să cânte din nou pentru victime și rudele acestora.  Ariana Grandeva participa pe 25 august la Festivalul Manchester Pride, potrivit The Hollywood Reporter.

Concertul va fi primul pe care îl susține în oraș de la show-ul caritabil ținut în memoria victimelor atentatului terorist din 2017.  „Încă lucrăm la ceva mai special pentru voi. Este nevoie de ceva timp pentru a pune aceste lucruri la un loc”, a anunțat vedeta de 25 de ani pe Twitter.

Ariana Grande este cap de afiș la evenimentul la care sunt anunțați și Years & Years și Bananarama.

Într-un interviu acordat revistei Time Magazine, artista a descris nefericitul eveniment ca fiind „cel mai groaznic lucru din umanitate”. Ariana a lansat și o piesă – „No Tears Left To Cry” (Nu mai am lacrimi să plâng) – care face aluzie la atac. Titlul melodiei și o parte din versuri amintesc de victimele atacului terorist comis la sfârșitul concertului ținut de artistă la Manchester Arena.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie

Tabu Tabu

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

Parentajul „mașină de tuns iarba” distruge generațiile viitoare

Andreea Damian

Schimb de mame, la concurs de prins paianjeni și frecat podele în patriarhat

Cum și-a surprins Ana Morodan fanii de pe internet cu noua sa ipostază

Tabu Tabu

Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie

Andreea Damian

Scrie un comentariu