Tabu
CULTURE Slider

Armand Assante își dă întâlnire cu publicul bucureștean

Armand Assante

Bucureştenii au ocazia rară de a se întâlni pe 20 aprilie cu unul dintre cei mai populari actori americani, Armand Assante. Actorul împreună cu echipa filmului „The Wanderers”(Vânătorul de spirite) se vor întâlni cu spectatorii la Cinema City, în AFI Cotroceni.

În cadrul aceleaşi seri vor mai fi prezenţi Lior Ashkenazi (premiul de interpretare la Festivalul de Film de la Veneţia pentru filmul „Foxtrot”), actorul coreean Sun Hojae şi regizorul Dragoş Buliga precum şi o parte din distribuţia română, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Claudiu Bleonţ, Bogdan Nechifor.

Armand Assante este celebru în toată lumea pentru rolurile de mafiot italian din filmele americane. El a recunoscut de multe ori că este un mare admirator al României şi al cinematografiei noastre. De altfel, aceasta este a doua colaborare cu o producţie românească, la 10 ani distanţă de la premiera filmului „California Dreamin”.

Filmul „The Wanderers” (Vânătorul de spirite) prezintă povestea unui american, Louis (Armand Assante), un fost vânător faimos de spirite ieşit la pensie, depăşit de vremurile actuale, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show (Bae Junghwa şi Sun Ho Jae). În Transilvania, vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieţii sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Proiecţia specială la Cinema City AFI Cotroceni începe la ora 20.30 şi este precedată, de la ora 19.30, de o degustare de vin pentru toţi spectatorii plătitori de bilet, alături de Armand Assante, Lior Ashkenazi, Dragoş Buliga, Oana Marcu, Alexandra Apetrei şi o parte importantă a echipei filmului „Vânătorii de spirite”.

Va apărea într-un episod din serialul Las Fierbinți

Armand Assante va apărea într-un episod din serialul de comedie „Las Fierbinţi“, de la ProTV, în regia lui Dragoş Buliga. Potrivit reprezentanţilor ProTv, actorul de 68 de ani va apărea într-un episod din „Las Fierbinţi“, ce va fi difuzat joi, de la ora 20.30.

ARTICOLE SIMILARE

Membrii Nouvelle Vague sunt fani declarați Depeche Mode

realitatea

O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă

realitatea

Reteta de vara – Vinete umplute

realitatea

Jack White vine în România!

Apple renunță la aplicația prin care protestatarii din Hong Kong puteau să localizeze forțele de ordine

realitatea

Schimbările climatice amenință ruinele antice din Grecia, spun cercetătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu