Tabu
lifestyle

Armani pune piciorul in prag la Milano Fashion Week

Designerul Giorgio Armani, pune piciorul in prag in cadrul eventului Fashion Week de la Milano! Acesta a confirmat ca isi va prezenta colectia la Milano Fashion Week din Februarie, in a 6 a zi, ultima zi din Saptamana Modei. Aceasta miscare reprezinta un “act de rebeliune” impotriva modului cum este organizata prezentarea de moda italiana toamna/iarna 2014-2015, care a fost scurtata la 5 zile, lucru care s-a intamplat in septembrie.

Presedintele Camerei de Moda Italiana, Mario Boselli, a declarat ca ii multumeste lui Armani pentru generozitatea si flexibilitatea de care a dat dovada, fata de sistemul modei italiene.

Confirmarea prezentarii  indica de asemenea ca Giorgio Armani a fost “induplecat” de catre Camera de Moda Italiana. Designerul nu s-a sfiit sa isi exprime nemultumirea despre cum este organizat evenimentul, lucru care le permite fashion-editorilor sa plece mai devreme de la Milano, toti ratand prezentarea lui. Motivul invocat de acestia a fost ca Armani este singurul “mare nume” care prezinta in ultima zi, neprezentand niciun interes fata de colectia lui.

Armani a afirmat ca unii prefera sa ignore prezentarea lui de moda si sa plece la Paris, in loc sa ramana la Milano. Cand s-a decis sa prezinte in ultima zi, alte mari brand-uri au fost implicate, dar aparent, ultima zi este considerata o zi neimportanta. Giorgio a mai declarat ca scopul show-ului Milano Fashion Week este sa protejeze moda italiana, nu sa o lase pe dinafara. Acesta a spus ca desi a reintrat in proiect, poate oricand sa iasa din nou, cu doar un singur telefon.

sursa: http://www.vogue.co.uk/

ARTICOLE SIMILARE

Shopping classic

realitatea

Story: A doua inimă

realitatea

Liza te invită la party!

realitatea

Ghici cine

realitatea

Cărturești, proiecții de scurt metraje pe terasă

realitatea

Audrey Hepburn, cea mai fashionistă din toate timpurile!

realitatea

Scrie un comentariu