Home > Agenda > Armie Hammer ar putea fi noul Batman

Armie Hammer ar putea fi noul Batman

Armie Hammer

Actorul Armie Hammer se află în discuții cu cei de la Warner Bros. pentru a-l juca pe Batman în noul film care va ajunge în cinematografe în 2021. După ce Ben Affleck a renunţat la pelerina lui Batman, au început căutările pentru un nou Batman. Iar cel care le-a atras atenția cel mai mult a fost starul din „Call Me by Your Name” și „Legenda Călăreţului Singuratic”.

Totuși, Hammer era favorit să joace rolul Cavalerului Negru încă din 2009, când Warner avea în plan să lanseze un film Justice League în regia lui George Miller (Mad Max: Fury Road). Producţia a fost anulată din cauza grevei scenariştilor de la Hollywood din 2007-2008, iar Christian Bale a preluat rolul în „The Dark Knight„ (2008) şi „The Dark Knight Rises” (2012).

Site-ul Revenge of the Fans a aflat că starul lui Call Me by Your Name se află acum în negocieri finale cu studioul (nu a semnat încă contactul). Informaţia nu a fost încă confirmată de studio, iar în cursa pentru mult doritul rol au mai fost aliniaţi Ansel Elgort, Logan Lerman, Kit Harington, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Richard Madden şi Robert Pattinson.

Noul film Batman va fi regizat de Matt Reeves (The Planet of the Monkeys: Supremacy) și a fost programat pentru lansare pe 25 iunie 2021. Povestea se va concentra mai mult pe abilitățile de detectiv ale unui Cavaler Negru mai tânăr.

Armie a avut mai multe roluri mici, înainte de a fi distribuit ca Billy Graham în „Billy: The Early Years” (2008). S-a remarcat însă prin interpretarea gemenilor Winklevoss din „Rețeaua de socializare” (2010).

Articole asemanatoare
joker
Filmul Joker va avea o continuare
Robert Pattinson
Robert Pattinson va fi noul Batman
O postare video a președintelui SUA Donald Trump a fost eliminată din cauza drepturilor de autor
Occupy Gotham City

Comenteaza acest articol

Armie Hammer ar putea fi noul Batman

by Andreea Damian   1 min
0