Home > Agenda > stiri > Arnold Klein: “Nu sunt tatăl copiilor lui Michael Jackson”

Arnold Klein: “Nu sunt tatăl copiilor lui Michael Jackson”

Cele mai recente zvonuri din tabloide vorbesc despre un anume Dr. Arnold Klein, care ar fi tatăl biologic a doi dintre copiii lui Michael Jackson. Klein a negat cu jumătate de gură aceste zvonuri, lucru care a alimentat și mai mult suspiciunile.

Fosta asistentă a doctorului a fost nimeni alta decât faimoasa Debbie Rowe, care a fugit să se mărite cu Michael și i-a dăruit acestuia doi copii, Prince Michael și Paris. Klein, în vârstă de 48 de ani, a declarat: "Nu pot să spun nimic despre asta, dar din câte știu eu nu sunt tatăl acestor copii. Nu știu ce altceva să mai spun, nu vrea să alimenteze această nebunie".

Dr. Klein a fost dermatologul lui Jacko timp de 20 de ani. Debbie lucra pentru el atunci când l-a cunoscut pe Michael pentru ca apoi să se căsătorească în 1996. Arnold a rămas tot timpul un prieten apropiat al lui Michael. Cântărețul l-a vizitat la clinică cu doar 3 zile înainte să moară.

"A dansat în biroul meu, a dansat pentru pacienți. Era foarte, foarte fericit. Nu m-am îngrijorat deloc", a mai adăugat Klein.

Articole asemanatoare
Michael Jackson
Nouă ani fără Michael Jackson. Cum va fi comemorat „Regele”
michael jackson
Michael Jackson, târât într-un nou conflict, la 9 ani de la moartea sa
michael jackson
Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie
Vedete nascute pe 29 august!

Loading...

Comenteaza acest articol

Arnold Klein: “Nu sunt tatăl copiilor lui Michael Jackson”

by realitatea   1 min
0