Home > Agenda > Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a fost agresat sâmbătă de un necunoscut la un eveniment sportiv care a avut loc la Johannesburg, în Africa de Sud. Starul american în vârstă de 71 de ani a participat la Arnold Classic Africa, evenimentul polisportiv ţinut anual, în luna mai, la Johannesburg.

Într-o înregistrare video, postată de Twitter, Schwarzenegger poate fi văzut filmând de pe marginea pistei câțiva copii care sar coarda. Atunci când se întoarce pentru a-i înmâna altcuiva telefonul, un bărbat vine alergând şi îl loveşte în spate cu picioarele, din săritură. Necunoscutul este imediat imobilizat de altcineva din sală și predat agenților de pază.

Starul din „Terminator” și-a asigurat fanii, tot pe Twitter, că este bine și că nu trebuie să se îngrijoreze. „Mulţumesc de grijă, nu sunt motive de îngrijorare. Credeam că m-a îmbrâncit mulţimea, ceea ce se mai întâmplă. Mi-am dat seama că mi-a dat cu şutul în spate când am vazut filmarea. Mă bucur că idiotul nu mi-a întrerupt înregistrarea”, a scris Arnold Schwarzenegger pe Twitter.

Actorul s-a folosit de acest incident neplăcut pentru a îndemna spectatorii să acorde mai multă atenție sportivilor care participă la eveniment – circa 90 de sportivi și 24.000 de participanți „de toate vârstele și abilitățile”.

Într-un al doilea video, filmat dintr-un unghi diferit, se vede cum actorul este doar puțin împins.

Arnold și-a rugat fanii să distribuie videoclipul, dacă vor, cu fața atacatorului blurată, pentru ca acesta să nu „devină faimos” datorită lui.

Articole asemanatoare
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg
Terminator
Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului
Arnold Schwarzenegger
Cum l-a ironizat Arnold Schwarzenegger pe Donald Trump

Comenteaza acest articol

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

by Andreea Damian   1 min
0