Home > Agenda > Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg

Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg

Arnold Schwarzenegger

Greta Thunberg poate cu siguranță să-l numească pe Arnold Schwarzenegger unul dintre cei mai mari fani celebri ai săi. Alături de Leonardo DiCaprio, binențeles.

Starul din Terminator și activista de mediu suedeză s-au plimbat împreună cu bicicletele. Arnold i-a împrumutat adolescentei chiar și mașina sa electrică.

Schwarzenegger a postat pe Instagram și Twitter imagini ale întâlnirii. Cei doi au fost fotografiați când erau la plimbare pe bicicletă pe străzile din Santa Monica, după care i-a prezentat-o și fiicei sale, Christina. „A fost fantastic s-o întâlnesc pe prietena mea și pe una dintre eroii mei @gretathunberg săptămâna trecută și să mergem împreună la o plimbare cu bicicleta prin Santa Monica (…) Inspirați-vă de la Greta!”, a scris Arnold Schwarzenegger în descrierea fotografiei.

În luna mai, Greta a deschis Austrian World Summit 2019 al organizației ecologice non-profit R20 Regions of Climate Action, înființat de fostul guvernator al Californiei, în 2011. Susținut de Organizația Națiunilor Unite, R20 este o coaliție de guverne, organizații internaționale și companii private care implementează infrastructură ecologică în orașe.

Cu o zi înainte, Greta Thunberg l-a întâlnit pe actorul american Leonardo DiCaprio, la Los Angeles. „A fost o onoare să petrec timp cu Greta”, a spus starul american. Actorul, la rândul său un apărător al mediului înconjurător, o numește pe adolescenta de 16 ani „un lider al epocii noastre”. Acesta îi îndeamnă pe liderii mondiali să îi ia în serios mesajul. „Istoria ne va judeca pentru ceea ce facem astăzi, pentru a se asigura ca viitoarele generaţii să se pot bucura de aceeaşi planetă locuibilă pe care o credem că ni se cuvine”, a spus DiCaprio.

 

 

Articole asemanatoare
Terminator
Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului
Arnold Schwarzenegger
Cum l-a ironizat Arnold Schwarzenegger pe Donald Trump
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg

by Andreea Damian   1 min
1