Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg

Greta Thunberg poate cu siguranță să-l numească pe Arnold Schwarzenegger unul dintre cei mai mari fani celebri ai săi. Alături de Leonardo DiCaprio, binențeles.

Starul din Terminator și activista de mediu suedeză s-au plimbat împreună cu bicicletele. Arnold i-a împrumutat adolescentei chiar și mașina sa electrică.

Schwarzenegger a postat pe Instagram și Twitter imagini ale întâlnirii. Cei doi au fost fotografiați când erau la plimbare pe bicicletă pe străzile din Santa Monica, după care i-a prezentat-o și fiicei sale, Christina. „A fost fantastic s-o întâlnesc pe prietena mea și pe una dintre eroii mei @gretathunberg săptămâna trecută și să mergem împreună la o plimbare cu bicicleta prin Santa Monica (…) Inspirați-vă de la Greta!”, a scris Arnold Schwarzenegger în descrierea fotografiei.

În luna mai, Greta a deschis Austrian World Summit 2019 al organizației ecologice non-profit R20 Regions of Climate Action, înființat de fostul guvernator al Californiei, în 2011. Susținut de Organizația Națiunilor Unite, R20 este o coaliție de guverne, organizații internaționale și companii private care implementează infrastructură ecologică în orașe.

Cu o zi înainte, Greta Thunberg l-a întâlnit pe actorul american Leonardo DiCaprio, la Los Angeles. „A fost o onoare să petrec timp cu Greta”, a spus starul american. Actorul, la rândul său un apărător al mediului înconjurător, o numește pe adolescenta de 16 ani „un lider al epocii noastre”. Acesta îi îndeamnă pe liderii mondiali să îi ia în serios mesajul. „Istoria ne va judeca pentru ceea ce facem astăzi, pentru a se asigura ca viitoarele generaţii să se pot bucura de aceeaşi planetă locuibilă pe care o credem că ni se cuvine”, a spus DiCaprio.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Afla 5 remedii naturale recomandate impotriva caderii parului!

realitatea

Un ocean de gunoaie menajere lângă insula Bali din Indonezia

Dora Constantinovici

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Andreea Damian

Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani

Andreea Damian

Politician roman implicat intr-o tentativa de SINUCIDERE a unei rude

Lino Golden dezamăgit de prieteni înainte de aniversare

Tabu Tabu

1 comentariu

Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg | SACCSIV - blog ortodox 7 November 2019 at 10:07

[…] tabu: Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunbe… […]

Răspunde

Scrie un comentariu