Tabu
HEALTH PEOPLE Slider

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!

Cindy Crawford

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford au devenit parteneri de afaceri. Cei doi au lansat o afacere de wellness, care promovează un stil de viață sănătos și activ. Brandul se numește Ladder și este susținut de jucătorul de baschet LeBron James și de schioara Lindsey Vonn.

Conceptul a fost conceput de starul din „Terminator” împreună cu baschetbalistul american, care deținea deja o linie de suplimente nutritive pentru sportivi. „Este o marcă ce s-a dezvoltat în mod natural, nu a venit la noi o companie și ne-a spus: <<Avem niște produce și vrem să vă folosim numele>>, cum s-a întâmplat în trecut. De aceea m-am retras din acest parteneriate”, a declarat Arnold Schwarzenegger pentru The Wall Street Journal.

Ladder își vinde produsele printr-un sistem de abonare, direct pe site-ul său. Clientul va avea acces la conținut și la gamă largă de produse care sunt adaptate în funcție de nevoile sale. Dar pentru ca Ladder să răspundă în mod corespunzător nevoilor fiecăruia, abonații vor răspunde la un chestionar despre stilul lor de viață și despre obiectivele lor.

Pentru moment, pe site sunt disponibile doar patru produse: două pulberi de proteine, o pulbere de legume și o pulbere de energie. Există, de asemenea, numeroase articole de sănătate.

https://www.instagram.com/p/BqrsqDhDMfv/?utm_source=ig_embed

La o zi după lansare, Ladder are deja peste 16.000 de adepți pe Instagram. Și nu ne miră: în spatele acestui noului brand de wellness se află fostul fotomodel Cindy Crawford, jucătorul de baschet LeBron James, actorul Arnold Schwarzenegger și campioana la schi Lindsey Vonn, toți persoane active.

Cindy Crawford e încântată că s-a implicat în acest proiect. Vedeta e la rândul ei adepta unui stil de viață sănătos și activ și a acceptat repede provocarea. Cindy deține deja o afacere de succes – Meaningful Beauty – o colecție de produse pentru îngrijire.

ARTICOLE SIMILARE

Ce proiecte noi are Ioana Ginghină în perioada de stat acasă

Tabu Tabu

Cele trei modalități prin care se transmite coronavirusul. Una îi îngrijorează cel mai mult pe specialiști

Andreea Damian

RAPORT: Majoritatea râurilor și lacurilor din Europa nu întrunesc condițiile de calitate

realitatea

6 uleiuri naturale care estompează ridurile fine

Andreea Damian

Corina Chiriac, imagini inedite din trecut

Tabu Tabu

Gwyneth Paltrow, fotografie rară cu copiii ei. Cât de frumoasă e fiica sa!

Andreea Damian

Scrie un comentariu