Tabu
Image default
HEALTH PEOPLE Slider

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford au devenit parteneri de afaceri. Cei doi au lansat o afacere de wellness, care promovează un stil de viață sănătos și activ. Brandul se numește Ladder și este susținut de jucătorul de baschet LeBron James și de schioara Lindsey Vonn.

Conceptul a fost conceput de starul din „Terminator” împreună cu baschetbalistul american, care deținea deja o linie de suplimente nutritive pentru sportivi. „Este o marcă ce s-a dezvoltat în mod natural, nu a venit la noi o companie și ne-a spus: <<Avem niște produce și vrem să vă folosim numele>>, cum s-a întâmplat în trecut. De aceea m-am retras din acest parteneriate”, a declarat Arnold Schwarzenegger pentru The Wall Street Journal.

Ladder își vinde produsele printr-un sistem de abonare, direct pe site-ul său. Clientul va avea acces la conținut și la gamă largă de produse care sunt adaptate în funcție de nevoile sale. Dar pentru ca Ladder să răspundă în mod corespunzător nevoilor fiecăruia, abonații vor răspunde la un chestionar despre stilul lor de viață și despre obiectivele lor.

Pentru moment, pe site sunt disponibile doar patru produse: două pulberi de proteine, o pulbere de legume și o pulbere de energie. Există, de asemenea, numeroase articole de sănătate.

https://www.instagram.com/p/BqrsqDhDMfv/?utm_source=ig_embed

La o zi după lansare, Ladder are deja peste 16.000 de adepți pe Instagram. Și nu ne miră: în spatele acestui noului brand de wellness se află fostul fotomodel Cindy Crawford, jucătorul de baschet LeBron James, actorul Arnold Schwarzenegger și campioana la schi Lindsey Vonn, toți persoane active.

Cindy Crawford e încântată că s-a implicat în acest proiect. Vedeta e la rândul ei adepta unui stil de viață sănătos și activ și a acceptat repede provocarea. Cindy deține deja o afacere de succes – Meaningful Beauty – o colecție de produse pentru îngrijire.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete care si-au facut operatie estetica la nas

realitatea

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor fi prinț și prințesă

Andreea Damian

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Andreea Damian

Festivalul de la Avignon se pregătește pentru ediția din 2021

Ciocîrlan

Ceremonia de învestitură din SUA. Rochiile Primelor Doamne de-a lungul decenilor

Andreea Damian

Dana Rogoz joaca in filmul OCTAV

realitatea

Scrie un comentariu