Home > Slider > Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Arnold Schwarzenegger

Conferința de presă de luni a președinților Donald Trump și Vladimir Putin l-a înfuriat pe actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator de California. Starul american are un mesaj dur pentru șeful de la Casa Alba, despre care crede că și-a vândut țara rușilor.

De altfel, întâlnirea dintre Putin și Trump i-a adus multe critici din SUA celui din urmă, decizia sa de a se vedea cu liderul de la Kremlin fiind considerat un „act de trădare”. Donald Trump a fost criticat inclusiv de propriul partid pentru atitudinea sa la întâlnirea de la Helsinki, cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Arnold Schwarzenegger consideră că a acționat ca un „fan boy” în fața președintelui rus, la conferința de presă „jenantă”. „Ai stat acolo ca un tăiței mic umed, ca un fan boy”, a spus Schwarzenegger într-un video de 45 de secunde, adresat lui Trump pe Twitter. „Mă întrebam când îi vei cere un autograf sau un selfie sau ceva de genul”, a continuat vedeta de 70 de ani.

Dar atacul său la adresa lui Trump  nu se oprește aici. Fostul guvernator îl acuză că a atacat Comunitatea de Informații a SUA (IC) și Departamentul Justiției, refuzând să denunțe amestecul Rusiei în alegerile din 2016. „Tu ești președintele Statelor Unite. Nu trebuie să faci asta”, a continuat el. „Care este problema cu tine?”, a adăugat Schwarzenegger, înainte de a-și încheia monologul cu un oftat.

Articole asemanatoare
pablo escobar
Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump
robert de niro
Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump
melania trump
Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani
Cindy Crawford
Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!

Comenteaza acest articol

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

by Andreea Damian   1 min
0