Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Conferința de presă de luni a președinților Donald Trump și Vladimir Putin l-a înfuriat pe actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator de California. Starul american are un mesaj dur pentru șeful de la Casa Alba, despre care crede că și-a vândut țara rușilor.

De altfel, întâlnirea dintre Putin și Trump i-a adus multe critici din SUA celui din urmă, decizia sa de a se vedea cu liderul de la Kremlin fiind considerat un „act de trădare”. Donald Trump a fost criticat inclusiv de propriul partid pentru atitudinea sa la întâlnirea de la Helsinki, cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Arnold Schwarzenegger consideră că a acționat ca un „fan boy” în fața președintelui rus, la conferința de presă „jenantă”. „Ai stat acolo ca un tăiței mic umed, ca un fan boy”, a spus Schwarzenegger într-un video de 45 de secunde, adresat lui Trump pe Twitter. „Mă întrebam când îi vei cere un autograf sau un selfie sau ceva de genul”, a continuat vedeta de 70 de ani.

Dar atacul său la adresa lui Trump  nu se oprește aici. Fostul guvernator îl acuză că a atacat Comunitatea de Informații a SUA (IC) și Departamentul Justiției, refuzând să denunțe amestecul Rusiei în alegerile din 2016. „Tu ești președintele Statelor Unite. Nu trebuie să faci asta”, a continuat el. „Care este problema cu tine?”, a adăugat Schwarzenegger, înainte de a-și încheia monologul cu un oftat.

ARTICOLE SIMILARE

Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

Andreea Damian

Cum aerisești corect caloriferele ca să faci economie la încălzire

Andreea Damian

Cultura Online ⎥ Intersecțiile de miercuri cu Tatiana Țîbuleac

Ciocîrlan

Vatican lansează rozariul smart pentru a determina tinerii pasionați de tehnologie să se roage

Andreea Damian

Actorul din „Triplusec” a renunțat la tot și s-a retras la mănăstire. Ce l-a determinat să devină călugăr

Andreea Damian

„Noaptea tarziu”, proiect despre responsabilizare, dedicat tinerilor

Tabu Tabu

Scrie un comentariu