Home > beauty > Aromele toamnei de la Lush

Aromele toamnei de la Lush

Nu pot să mă abțin, trebuie să spun la toată lumea. Lush Fresh Handmade Cosmetics a lansat niște produse absolut senzaționale pe care te provoc să le încerci, mai ales că au și niște denumiri super.

Dark Angels este un demachiant exfoliant pentru ten gras, un scrub minunat, negru, cu cărbune, care absoarbe grăsimea și efectul exfoliant este eficient. Conține ulei de avocado hrănitor pentru a- ți catifela pielea, glicerină pentru hidratare, zahar brun ușor exfoliant, nămol de Rhasshoul anti-microbian, ulei din lemn de santal și de trandafir cu rol calmant.

Sugar Babe este un scrub exfoliant de corp ce lasă pielea moale și catifelată. Prin ingredientele sale, ulei de nucă de cocos este bogat în proteine și un bun emolient al pielii uscate și prin ceara de albine absolută este un antiseptic natural ce va calma, proteja și înmuia pielea.

Vanilla Puff este cea mai nouă pudră Lush și are același miros extraordinar al colecției cu vanilie, așa că poți face o baie cu o Vanilla Fountain, să te dai cu loțiunea hidratantă Vanilla Dee-Lite și apoi folosește această nouă pudră pentru a te asorta.

Produsele Lush se pot găsi in București, la Galeriile Mario Plaza și Centrul Comercial Orhideea, la Carrefour Brașov, Iulius Mall Timișoara Iulius și Cluj-Napoca precum și pe site-ul : www.lush.ro

Articole asemanatoare
Tu practici periajul uscat al pielii?
Aromaco, deodorant cremă de la Lush
Pudră Bio de la Bourjois
Sursa: inetgiant.ca
Cea mai amuzantă păcăleală de 1 aprilie – INCHEIAT

Loading...

Comenteaza acest articol

Aromele toamnei de la Lush

by realitatea   1 min
0