Home > Agenda > Articolele furate de la Hollywood recuperate după arestul bărbatului care spărgea casele vedetelor

Articolele furate de la Hollywood recuperate după arestul bărbatului care spărgea casele vedetelor

Un bărbat a fost arestat fiind considerat autorul unei serii de spargeri care au vizat casele celebrităților din Hollywood Hills, potrivit poliției din Los Angeles.

Sute de obiecte furate, declarate a fi în valoare de milioane de dolari au fost găsite atunci când anchetatorii au căutat în locuința lui Benjamin Ackerman, 32 de ani.

Ackerman s-ar fi dat âncă din 2017 drept posibil cumpărător al locuințelor vedetelor pentru a le putea cerceta înainte de a comite spargerile. Printre victimele sale se numără muzicienii Usher și Adam Lambert, a spus poliția. Treisprezece victime au fost identificate până acum. Anunțând arestarea miercuri, poliția din Los Angeles a declarat că proprietățile vedetelor extrase de Ackerman “de valoare ridicată” au fost recuperate de anchetatori din casa acestuia și depozitate într-o altă parte.

Imaginile articolelor colectate au fost postate pe un site web pentru a ajuta anchetatorii să identifice alte posibile victim și pentru a le restitui acestora. Ackerman pretindea că este un agent imobiliar sau potențial cumpărător de casă, apoi intra în casele deschise și, în unele ocazii, el pretindea chiar că lucrează pentru o firmă de investiții. “Se îmbrăca la patru ace, era mereu extrem de aranjat, și-a jucat rolul foarte bine, după un scenariu perfect”, potrivit anchetatorilor.

Printre cele peste 2.000 de articole furate se găsesc opera de artă, haine, genți de mână, vinuri fine și bijuterii. Operațiunea, care implica “turul” caselor care erau ulterior vizate, a fost “sofisticată” și a inclus inclusiv manipularea camerelor de supraveghere. Ancheta este în desfășurare deoarece autoritățile încearcă să stabilească amploarea operațiunii și să identifice eventuali complici care ar putea fi implicați.

Articole asemanatoare
Hollywood
Diferenţele salariale de la Hollywood: Bărbaţii câştigă, în medie, cu 1 mil. $ mai mult decât femeile
Chris Hemsworth
Chris Hemsworth se retrage de la Hollywood
avort
Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite
Felicity Huffman
Actrițe de la Hollywood, acuzații grave: au dat mită ca să-și vadă copiii la universități de elită

Comenteaza acest articol

Articolele furate de la Hollywood recuperate după arestul bărbatului care spărgea casele vedetelor

by realitatea   1 min
0