Home > Lifestyle > MARE ARTISTA romanca ingropata de vie? LEGENDA contemporana

MARE ARTISTA romanca ingropata de vie? LEGENDA contemporana

ileana-sararoiu

Moartea Ileanei Sararoiu este subiectul unei legende, tinand cont ca s-a petrecut pe scena, in timpul unui concert.

Avea un caracter deosebit. Cand intra pe scena, stia sa creeze atmosfera“, spune Benone Sinulescu despre Ileana Sararoiu.

Invitata pe platoul emisiunii “La Maruta”, marea cantareata Irina Loghin si-a adus aminte de prietenia stransa pe care a avut-o cu Ileana Sararoiu.

Eram aproape nedespartite. A fost speciala, am ramas prietene pana cand Ileana ne-a parasit. A fost destul de greu, inca nu-mi vine sa cred ca Ileana a disparut“, a spus Irina Loghin.

Aceasta a povestit ca a simtit momentul in care prietena ei, Ileana Sararoiu, a murit pe scena, in apropiere de Calarasi.

 “Ileana mi-a spus in dimineata respectiva ca pleaca la Calarasi. Eu la Slobozia, eram aproape. Mi-a spus ca are senzatia unui ac infipt in ochi. Ileana avea migrene, anevrism cerebral.

Dupa a treia melodie, din al doilea program, a cazut si cazuta a fost. Am simtit broboane de apa pe fata cand Ileana si-a dat duhul“, a povestit cantareata.

Legenda din jurul mortii Ileanei Sararoiu spune ca a fost inmormantata de vie, in moarte clinica. La deshumare a fost gasita cu fata in jos, hainele rupte si unghiile rupte, semn ca ar fi incercat sa scape din sicriu.


Loading...

Comenteaza acest articol

MARE ARTISTA romanca ingropata de vie? LEGENDA contemporana

by realitatea   1 min
0