Home > Vedete > Aşa de sexy nu ai mai văzut-o pe Loredana niciodată! Imagini care îţi taie respiraţia

Aşa de sexy nu ai mai văzut-o pe Loredana niciodată! Imagini care îţi taie respiraţia

loredana si partenerul ei

După ce şi-a şocat fanii cu apariţiile ei la mai multe emisiuni de televiziune dar şi cu ţinutele extravagante, Loredana a revenit şi mai sexy şi mai provocatoare chiar înainte de Dragobete. Copil rebel, dar şi divă absolută, sensibilă, dar şi puternică, dominatoare şi vulnerabilă. Aceasta este Loredana! Regina incontestabilă a muzicii pop a lansat piesa şi videoclipul „Sex pe canapea”, chiar înainte de sărbătoarea dragostei – Dragobetele.

sarutul loredanei

sarutul loredanei

Noua piesă semnată Loredana – “Sex pe canapé” – este, în esenţă, o odă adusă iubirii, spusă într-un mod ferm, erotic şi inteligent. Artist cameleon, Loredana reuşeşte încă o dată să surprindă publicul atingând prin cântec un subiect tabu, atracţia sexuală. Iubire sau dorinţă trupească? Chiar dacă vorbim despre una dintre cele mai naturale activităţi umane, sexul, sau despre acel sentiment pe care îl simţi când ştii că ţi-ai găsit jumătatea, depinde doar de noi să decidem ce ne face fericiţi. Important este să ţinem minte că dragostea nu este doar #SexPeCanapea! Melodia “Sex pe canapea” a fost compusă de Loredana, iar videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu. Cel cu care se joacă în videoclip este unul dintre modelele preferate ale lui Cătălin Botezatu.

loredana

loredana

Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.
Loredana sărbătoreşte 20 de ani de Agurida printr-un concert eveniment la Sala Palatului – Agurida XX. Agurida 20 este chintesența a 20 de ani de aventură muzicală excepțională. La mai bine de trei decenii de carieră, 24 de albume, peste 600 de cântece, si peste 2000 de concerte, Loredana se întoarce în universul Aguridei, un tărâm fantastic, o alegorie de simboluri şi tradiţii româneşti.

S-ar părea că videoclipul a stârnit deja rumori iar cei de la Youtube au restricţionat limita de vârstă a celor care vor să-l vadă. Ai 18 ani, vei putea să vezi cât de sexy este loredana la cei aproape 50 de ani pe care îi are.

Articole asemanatoare
loredana
Loredana sexy la aproape 50 de ani! Ce spune despre cei care-i critică?
Loredana
Cum se pregătește Loredana pentru mega show-ul de la Sala Palatului. A postat imaginile pe Instagram
Celebritati nascute pe 10 iunie!
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!

Comenteaza acest articol

Aşa de sexy nu ai mai văzut-o pe Loredana niciodată! Imagini care îţi taie respiraţia

by Tabu Tabu   1 min
0