Home > Slider > Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

coronavirus
Pandemia de coronavirus a speriat oameni obișnuiți dar și persoane din showbizul mondial. Vedetele nu fac excepție și iau măsuri preventive împotriva infecției cu COVID-19.

Amintim că actorul Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost infectați cu noul coronavirus în Australia, țară unde s-au confirmat peste 120 de cazuri de coronavirus. Le-am văzut pe Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Bella Hadid sau Kim Kardashian protejându-se de coronavirus, dar se pare că Naomi Campbell e cea mai înversunață adversară a virusului ucigaș.

Supermodelul de culoare a fost văzut în aeroport echipată din cap până în picioare împotriva coronavirusului, așa cum numai pe membrii echipelor epidemiologice îi vezi. Modelul supranumit „Pantera neagră” a fost fotografiată pe aeroportul din Los Angeles, purtând un costum de protecție sub o capă elegantă, precum și o mască albastră N95 și ochelari. Nu a uitat să își protejeze nici mâinile, purtând mănuși roz, din latex.

Naomi Campbell a postat imaginile pe rețele sociale și a explicat că „acesta este cel mai sigur nivel de protecție”. „Nu mă interesează ce spun oamenii. Este sănătatea mea în joc și voi lua toate măsurile pe care le consider necesare.”, a spus modelul.

 

View this post on Instagram

 

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

 

View this post on Instagram

 

Safety first.

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Modelul și activistul Munroe Bergdorf a numit-o pe Naomi ”Regina călătoriilor igienice”, în timp ce mai mulți fani au comentat că manechinul a reușit să transforme costumul într-o adevărată piesă vestimentară la modă.

 

Articole asemanatoare
măști
Cum să eviți iritațiile pielii produse de purtarea măștilor de protecție
New York Times
New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate
coronavirus
Chimioterapia în vremuri de pandemie
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19

Comenteaza acest articol

Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

by Andreea Damian   1 min
0