Home > What's hot > ASASINUL preotului din Focsani a fost prins!

ASASINUL preotului din Focsani a fost prins!

După mai bine de 12 ore de căutări, principalul suspect în  cazul înjughierii mortale a preotului de la o biserică din Focşani a fost prins  de poliţişti UPDATE: Anchetatori: atacatorul este identificat, poliţiştii au  indicii despre locul în care s-ar afla suspectul; filtre la intrările şi  ieşirile din oraş.Un preot a fost înjunghiat în piept, într-o biserică din  centrul oraşului Focşani, de un bărbat. Înainte de a-l ataca mortal, bărbatul  i-a cerut să îi explice câteva citate din Biblie. Agresorul a fugit, iar poliţia  îl caută de 6 ore. Medicii au încercat în zadar să-l salveze pe preot: a fost  înjughiat în inimă şi a murit la scurt timp după atac.

UPDATE 14:05 A fost găsită arma cu care a fost ucis  preotul. Agresorul l-a înjunghiat pe prelat cu un cuțit.

UPDATE 14:00 Asasinul preotului din Focşani a mai  abordat alţi doi preoţi

UPDATE 12:34 Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de  ani, era socrul sindicalistului Vasile Marica, șeful sindicatului SED LEX.

UPDATE 11:50 Preotul ucis în timpul slujbei de un bărbat care l-a  înjunghiat direct în inimă imediat după ce i-a cerut să îi explice câteva citate  din Biblie avea 69 de ani

UPDATE 11:34 Preotul înjunghiat în biserică A MURIT.  Zeci de oameni s-au adunat în faţa bisericii în care s-a produs tragedia

UPDATE: 11:15 Preotul înjunghiat în biserică e în stop  cardio-respirator. Potrivit unor informaţii neconfirmate, preotul ar fi murit   în urma atacului fără precedent dintr-o biserică din Focşani.

Tragedie la Focşani unde, potrivit Realitatea TV, un preot a  fost înjunghiat de un bărbat chiar în biserică. Agresorul, care a fugit şi pe  care poliţia îl caută acum, i-ar fi cerut preotului să îi recite câteva citate  din Biblie, iar apoi l-a înjunghiat cu un cuţit în zona inimii.

Agresorul “este un bărbat de peste 30 de ani, relativ înalt” – este descrierea de la această oră pe care poliţiştii o fac agresorului.

Mai mult: PRINCIPALUL SUSPECT în cazul preotului înjunghiat în biserică A FOST PRINS – Ştiri interne | Libertatea.ro

Este regretabil faptul că tocmai în biserică, unde preotul predică pacea şi iubirea faţă de semeni, un preot paşnic şi venerabil este ucis cu  cruzime. Această crimă oribilă arată starea alarmantă de degradare, de  violenţă şi de nesiguranţă din societatea românească de azi. Prin urmare,  este nevoie ca şi bisericile, fiind spaţii de utilitate publică religioasă a  comunităţilor locale, să fie mai bine păzite şi protejate. Familiei îndurerate a  Părintelui Tudor Marin şi parohiei îndoliate din Focşani Patriarhia Română le  adresează condoleanţe şi se roagă Domnului Iisus Hristos să odihnească sufletul  preotului Tudor Marin în ceata drepţilor”, se arată într-un comunicat al  Patriarhiei, citat de Mediafax.

Preotul Tudor Marin din Focşani, socrul liderului sindical Vasile Marica, a  fost înjunghiat, azi în biserica din Piaţa Unirii din oraş. Imediat după slujbă, sub pretextul că vrea să îl întrebe ceva pe preotul în vârstă de 69 de ani,  atacatorul a intrat în biserică, unde se afla doar părintele şi femeia care  vindea lumânări. L-a înjunghiat pe preot, apoi a fugit.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Promenada Mall Focsani anunta deschiderea cinematografului COLOURS

Loading...

2 Responses

  1. Preot Sorin Grecu

    sunt convins ca aceasta crima s-a produs la ordinul politic al urmasilor criminali ai regimului ceausist.Daca eu inca nu ma aflu pe” lista lor” (de fapt ma aflu,dar Dumnezeu nu le-a ingaduit inca sa-si duca planul la sfarsit )se datoreaza faptului ca ma aflu in ezil in strainatate de peste 20 de ani,deci le-a fost mai greu sa ma gaseasca.Sunt acel preot care dupa revolutia din 1989,am cerut demolarea statuilor criminalilor-lenin si petru groza din Bucuresti,Da,sunt preotul Sorin Grecu,(in 1990 eram la Sfantul Ilie in Rosiorii De Vede )care a trebuit sa FUG IN EXIL,pentru a-mi salva viata,dar si familia.Pentru mai multe detalii,ma puteti contacta la tel( 0044)793-2082-647.Va astept ,atat pe prieteni in Hristos,Domnul,cat si pe cei asemenea criminalului preotului din Focsani,care nu sunt decat niste unelte ale regimului neocomunist,instaurat in Romania sub primul raspunzator al crimelor post revolutionare -ION ILIESCU !Cu dragoste in Hristos,Preot Sorin Grecu

    1. petru

      sunt RICHARD,din ARAD,v-am citit comentariul si va respect,cu atat mai mult,cu cat si tatal meu a fost lichidat de fortele comuniste b olsevice din timpul ceausist – in martie 1985. !!!! cu respect-RICHARD ,din ARAD-RO

Comenteaza acest articol

ASASINUL preotului din Focsani a fost prins!

by   2 min
2