Tabu
Image default
lifestyle

Asasinul JAPONEZEI i-a speriat pe anchetatori!

Amănunte incredibile încep să iasă la iveală despre asasinul din Baloteşti, Nicolae Vlad, cel acuzat că i-a luat viaţa tinerei japoneze Yurika Masuno şi a violat şi tâlhărit mai multe bătrâne din zonă.

Profilul psihologic al lui Nicolae Vlad aproape că îi sperie pe anchetatori. Informaţiile încep să fie puse cap la cap şi conturează un portret al unui individ lipsit de scrupule. Drept dovadă, după ce a violat-o şi apoi ucis-o pe bătrâna Tudora, mama Linei Bulancea, nu a avut niciun fel de remuşcare şi, a doua zi, s-a dus la frizer pentru a se aranja.
Surse din Baloteşti spun că nimic din atitudinea sa nu trăda faptele pe care le comisese şi că dovedeşte o stăpânire de sine ieşită din comun. Nicolae Vlad a stat de vorbă la frizer ca orice alt client, discutând banalităţi cu angajatele şi cu ceilalţi oameni din frizerie. Vlad este urmărit penal  pentru uciderea studentei japoneze Yurika Masuno, violarea şi tlhărirea acesteia şi suspect în alte şase dosare – un viol, soldat cu uciderea victimei, alte patru violuri, tâlhării şi violări de domiciliu.
‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Cutiuta cu Amintiri

realitatea

Un model brazilian, cu CELULITA pe CATWALK

Future Shorts pe 20 martie

realitatea

LIBERTY PARADE 2011, un eveniment prezentat de cel mai cunoscut DJ român, VALI BĂRBULESCU

realitatea

Fata care muncea mult

realitatea

Patricia Field, despre romantism și modă

realitatea

Scrie un comentariu