Home > Lifestyle > Stiri > Asasinul JAPONEZEI i-a speriat pe anchetatori!

Asasinul JAPONEZEI i-a speriat pe anchetatori!

Amănunte incredibile încep să iasă la iveală despre asasinul din Baloteşti, Nicolae Vlad, cel acuzat că i-a luat viaţa tinerei japoneze Yurika Masuno şi a violat şi tâlhărit mai multe bătrâne din zonă.

Profilul psihologic al lui Nicolae Vlad aproape că îi sperie pe anchetatori. Informaţiile încep să fie puse cap la cap şi conturează un portret al unui individ lipsit de scrupule. Drept dovadă, după ce a violat-o şi apoi ucis-o pe bătrâna Tudora, mama Linei Bulancea, nu a avut niciun fel de remuşcare şi, a doua zi, s-a dus la frizer pentru a se aranja.
Surse din Baloteşti spun că nimic din atitudinea sa nu trăda faptele pe care le comisese şi că dovedeşte o stăpânire de sine ieşită din comun. Nicolae Vlad a stat de vorbă la frizer ca orice alt client, discutând banalităţi cu angajatele şi cu ceilalţi oameni din frizerie. Vlad este urmărit penal  pentru uciderea studentei japoneze Yurika Masuno, violarea şi tlhărirea acesteia şi suspect în alte şase dosare – un viol, soldat cu uciderea victimei, alte patru violuri, tâlhării şi violări de domiciliu.
Articole asemanatoare
Incredibil! JAPONEZA violata si ucisa de un recidivist, suspectat ca e CRIMINAL IN SERIE

Comenteaza acest articol

Asasinul JAPONEZEI i-a speriat pe anchetatori!

by   1 min
0