Home > Vedete > Ascultă aici cele cinci piese cântate de Roxen pentru Eurovision!

Ascultă aici cele cinci piese cântate de Roxen pentru Eurovision!

Eurovision

Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors și Storm sunt cele cinci piese pe care Roxen le va cânta în Selecția Națională Eurovision, pe 1 martie. Juriul și publicul vor alege melodia câștigătoare, care va reprezenta România în mai, la Rotterdam.

Fiecare piesă este reprezentată de câte un lyric video, iar săptămâna viitoare va fi lansat și conceptul Crystal Freckles Session, care redă sud o nouă formă vizuală cele cinci piese, dar și clipul internațional de prezentare a artistei.

Echipa de compozitori din spatele celor cinci lyric videos lansate pentru piesele interpretate de Roxen este formată din Mihai Sighinaș și NGM Creative. NGM, duo-ul format din Bogdan Păun – regizor – și Alexandru Mureșan – D.O.P. – au coordonat întreg departamentul vizual.

Filmarile au durat trei zile, iar artista a avut alaturi o echipă compusă din stiliști, make-up, hair stylists, graficieni, coregraf, dar și un coach.

 

De rezultatul final al acestei aventuri vizuale ne vom putea bucura la începutul săptămânii viitoare. Câteva imagini din aceste filmări au fost incluse și în cele cinci lyric videos ce însoțesc lansarea oficială a pieselor înscrise în cursa pentru Rotterdam.

Articole asemanatoare
roxen
Roxen nu renunta la acuzațiile împotriva fostului iubit
Eurovision
Roxen și-a schimbat look ul pentru o reclamă
antonia
Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă
Eurovision
Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a ajuns în atenția mass media internațională

Comenteaza acest articol

Ascultă aici cele cinci piese cântate de Roxen pentru Eurovision!

by Tabu Tabu   1 min
0