Tabu
Image default
PEOPLE

Ascultă aici cele cinci piese cântate de Roxen pentru Eurovision!

Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors și Storm sunt cele cinci piese pe care Roxen le va cânta în Selecția Națională Eurovision, pe 1 martie. Juriul și publicul vor alege melodia câștigătoare, care va reprezenta România în mai, la Rotterdam.

Fiecare piesă este reprezentată de câte un lyric video, iar săptămâna viitoare va fi lansat și conceptul Crystal Freckles Session, care redă sud o nouă formă vizuală cele cinci piese, dar și clipul internațional de prezentare a artistei.

Echipa de compozitori din spatele celor cinci lyric videos lansate pentru piesele interpretate de Roxen este formată din Mihai Sighinaș și NGM Creative. NGM, duo-ul format din Bogdan Păun – regizor – și Alexandru Mureșan – D.O.P. – au coordonat întreg departamentul vizual.

Filmarile au durat trei zile, iar artista a avut alaturi o echipă compusă din stiliști, make-up, hair stylists, graficieni, coregraf, dar și un coach.

 

De rezultatul final al acestei aventuri vizuale ne vom putea bucura la începutul săptămânii viitoare. Câteva imagini din aceste filmări au fost incluse și în cele cinci lyric videos ce însoțesc lansarea oficială a pieselor înscrise în cursa pentru Rotterdam.

ARTICOLE SIMILARE

Camila Cabello recunoaște: a furat din Palatul Kensington. Reacția delicioasă a ducilor de Cambridge

Andreea Damian

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut doi ani de relație

Tabu Tabu

Jake Gyllenhaal despre modul în care Ryan Reynolds a construit rolul lui Deadpool

realitatea

TOP 10 Prostii spuse de vedete din Romania in 2012

Cum arată interiorul casei de 350.000 de mii euro a lui Smiley!

Tabu Tabu

Mesajul lui Mihai Morar despre copii! Ce a transmis prezentatorul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu