Tabu
Image default
lifestyle

Asculta noul hit Alina Eremia, „A fost o nebunie“!

Alina Eremia lanseaza noua sa piesa, „A fost o nebunie‟, o piesa fresh, cu sound modern si cu versuri care o sa iti ajunga la suflet.

Noul single, ‘A fost o nebunie’ este o piesa foarte aproape de sufletul Alinei, iar versurile, scrise integral de catre Alina Eremia, descriu o poveste de dragoste ravasitoare cu un deznodamant trist. Cantareata si-a imaginat aceasta poveste sub forma unei scrisori de audio spusa printre lacrimi si suspine.

<„A fost o nebunie“ vorbeste despre o poveste de dragoste carora multora dintre noi li se va parea foarte familiara. Versurile piesei puncteaza momentele cele mai importante ale unei relatii si avalansa de sentimente pe care o traiesc partenerii. Mai intai fluturasii din stomac, apoi clipele efervescente, pentru ca apoi sa intervina rutina, tentatia care are puterea de a rupe relatia si finalul iminent. Cu totii am trecut macar o data prin aceste etape, nu-i asa?>, afirma Alina.

image21Mai mult, artista si-a imaginat povestea ca pe o scrisoare de adio in care ea interpreteaza rolul eroinei principale si care isi dezvaluie treptat sentimentele fata de iubit, dar care se straduieste totodata sa se elibereze de durerea care o macina din trecut. Vinovatul, in cazul povestii „A fost o nebunie“ este chiar partenerul, adica acel barbat care nu a stiut sa o pretuiasca, sa ii impartaseasca iubirea si care a declansat furtuna de sentimente.

Si pentru ca cele mai autentice povesti de viata se nasc din situatii reale, Alina declara ca s-a inspirat din realitatea cotidiana atunci cand a compus versurile piesei „A fost o nebunie“, dar pe care a interpretat-o prin unghiul personal si a transpus-o in cuvintele proprii. Povestea este completata vizual de videoclipul in regia lui Bogdan Dargiu, videoclip in care artista isi arata veleitatile de actrita.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cantarete, piesele ei avand milioane de vizualizari pe internet. Hituri precum ‘Cum se face’, ‘Cand luminile se sting’, ‘Played You’ au ajuns in fruntea clasamentelor de specialitate si au fost printre cele mai difuzate melodii din Romania.

ARTICOLE SIMILARE

Escală la Portofino

realitatea

Monden fără cancan

realitatea

Iată nominalizaţii la Romanian Music Awards 2013!

Beyonce: E timpul pentru o Wonder Woman de culoare

realitatea

Love Story 1: ARICIUIL

realitatea

De ce vor gravidele să-și țină partenerii de mână când intră în travaliu

Andreea Damian

Scrie un comentariu