Home > Fashion > Ashley Graham, cel mai sexy model supraponderal. Poze neretușate în costum de baie

Ashley Graham, cel mai sexy model supraponderal. Poze neretușate în costum de baie

Ashley Graham

Ashley Graham este dovada vie că un model nu trebuie să aibă neapărat dimensiunile 90-60-90 pentru a poza în costume de baie pe coperțile revistelor.

Ashley Graham este cel mai faimos model supraponderal și asta pentru că a făcut din kilogramele în plus un atu. Pozează cum nu se poate mai sexy, lipsită de inhibiții, fără să o deranjeze formele sale voluptoase, într-o lume în care multe femei celebre se chinuie să se mențină în formă. Și mereu le amintește femeilor: „să fii tu însăți te face mai frumoasă”.

Iar cea mai recentă colecție de costume de baie vrea să demonstreze că femeia este frumoasă indiferent că nu atinge standardele de frumusețe cerute de marile case de modă. Se numește Swimsuits For All și este dedicată femeilor supraponderale.

Modelul plus-size nu este deloc străină de campaniile de încurajare a femeilor supraponderale și exact asta vrea să obțină de la ele prin colecția de costume de baie, lansată de curând. Femeile cu forme subensiene și cu câteva kilograme în plus nu trebuie să se simtă complexate de fizicul lor, din contra, trebuie să fie mai încrezătoare.

Tocmai de aceea, Ashley Graham a decis ca toate fotografiile din campania de lansare să nu fie retușate. Ca întotdeauna, Ashley nu a mai lăsat loc imaginației și s-a afișat în câteva ipostaze incendiare, cu bustul proeminent la vedere, spre bucuria fanilor.

Modelul plus-size, în vârstă de 30 de ani, are celulită, vergeturi și aripioare, dar asta nu a împiedicat-o să realizeze cele mai sexy fotografii de campaniile. Și doar prezentând noile modele de costume de baie într-un mod realist și revigorant va determina și alte femei ca ea să-și dezgolească trupurile și să îmbrace costumul de baie la plajă și nu numai.

„Nu mi-e rușine de vergeturi sau de celulita … și nici ție nu ar trebui să îți fie”, le îndeamnă Graham pe celelalte femei.

 


Comenteaza acest articol

Ashley Graham, cel mai sexy model supraponderal. Poze neretușate în costum de baie

by Andreea Damian   1 min
0