Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Ashley Graham, modelul supraponderal, însărcinată pe podium la New York Fashion Week

Nici sarcina nu o poate ţine pe Ashley Graham, cel mai cunoscut model supraponderal din lume, departe de podium. Supermodelul în vârstă de 31 de ani a defilat pentru Tommy Hilfiger la Săptămâna Modei din New York, însărcinată fiind.

Ashley Graham a anunțat pe Instagram că a considerat că este foarte special să fii însărcinată în timpul unei prezentări de modă. Ea îi mulțumește designerului Tommy Hilfiger și echipei sale pentru această oportunitate: „Sunt atât de recunoscătoare și mândră pentru că mi s-a permis să fac parte din acest spectacol.”

Modelul supraponderal s-a angajat de ani buni să promoveze diversitatea și pozitivitatea asupra corpului în lumea modei. Ashley este extrem de încântată că prezentările de modă includ acum mai multe tipuri diferite de femei și că arată că frumusețea apare în mai multe moduri. „Nu mi-aș fi putut imagina niciodată cum ar fi să defilezi însărcinată. E o onoare pentru mine să fiu aici”, a declarat ea, potrivit New York Post.

Ashley a pășit pe podium pe tocuri foarte înalte, într-o ținută black&white, accesorizată cu o poșetă, o curea și o pălărie negre. A fost un miracol că nu a căzut, crede ea, pentru că drumul nu a fost unul liniștit.

La începutul săptămânii, Graham a pășit pe covorul roșu la Daily Front Row Fashion Awards pentru prima oară de când a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Modelul a anunțat că este însărcinată într-o zi foarte specială pentru ea și soțul său, Justin Ervin: pe 14 august. În urmă cu 9 ani, pe 14 august, cei doi își uneau destinele pentru totdeauna.

„Acum 9 ani m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai frumoasă călătorie în care ama vut alături cel mai bun omn de lume. Astăzi de simțim atât de binecuvântați, recunoscători și entuziasmați să sărbătorim familia noastră care va primi un nou membru”, a scris Ashley Graham în luna august când a postat pe Instagram primele poze cu burtica.

 

ARTICOLE SIMILARE

Pericolul uriaș la care te expui atunci când bei prea multă apă

Andreea Damian

Au fost identificate trei noi simptome ale COVID-19

Andreea Damian

A aparut prima masina-pantof! – FOTO

realitatea

Meghan, ducesă de Sussex, și-a câștigat un nou titlu

Andreea Damian

Trend Alert: Rochii metalice

realitatea

Se deschide magazin DOLCE & GABBANA în capitală

1 comentariu

Ashley Graham, modelul însărcinată pe podium la New York Fashion Week - Stiri eZZ 11 September 2019 at 19:41

[…] Ashley Graham, modelul însărcinată pe podium la New York Fashion Week, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu