Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Ashley Graham, modelul supraponderal, însărcinată pe podium la New York Fashion Week

Nici sarcina nu o poate ţine pe Ashley Graham, cel mai cunoscut model supraponderal din lume, departe de podium. Supermodelul în vârstă de 31 de ani a defilat pentru Tommy Hilfiger la Săptămâna Modei din New York, însărcinată fiind.

Ashley Graham a anunțat pe Instagram că a considerat că este foarte special să fii însărcinată în timpul unei prezentări de modă. Ea îi mulțumește designerului Tommy Hilfiger și echipei sale pentru această oportunitate: „Sunt atât de recunoscătoare și mândră pentru că mi s-a permis să fac parte din acest spectacol.”

Modelul supraponderal s-a angajat de ani buni să promoveze diversitatea și pozitivitatea asupra corpului în lumea modei. Ashley este extrem de încântată că prezentările de modă includ acum mai multe tipuri diferite de femei și că arată că frumusețea apare în mai multe moduri. „Nu mi-aș fi putut imagina niciodată cum ar fi să defilezi însărcinată. E o onoare pentru mine să fiu aici”, a declarat ea, potrivit New York Post.

Ashley a pășit pe podium pe tocuri foarte înalte, într-o ținută black&white, accesorizată cu o poșetă, o curea și o pălărie negre. A fost un miracol că nu a căzut, crede ea, pentru că drumul nu a fost unul liniștit.

La începutul săptămânii, Graham a pășit pe covorul roșu la Daily Front Row Fashion Awards pentru prima oară de când a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Modelul a anunțat că este însărcinată într-o zi foarte specială pentru ea și soțul său, Justin Ervin: pe 14 august. În urmă cu 9 ani, pe 14 august, cei doi își uneau destinele pentru totdeauna.

„Acum 9 ani m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai frumoasă călătorie în care ama vut alături cel mai bun omn de lume. Astăzi de simțim atât de binecuvântați, recunoscători și entuziasmați să sărbătorim familia noastră care va primi un nou membru”, a scris Ashley Graham în luna august când a postat pe Instagram primele poze cu burtica.

 

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna, revenire în industria muzicală! Va cânta în pauza Super Bowl

Andreea Damian

Andre Rieu pe scena din Piata Constitutiei!

realitatea

Cum să reciclezi corect produsele tale de înfrumusețare?

Andreea Damian

Joaquin Phoenix aduce un omagiu „actorului său preferat, Heath Ledger”, în discursul de la Premiile SAG 2020

Andreea Damian

Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson

Andreea Damian

Smiley și Pevel Bartoș au rămas fără show TV din cauza pandemiei de CoVid19

Tabu Tabu

1 comentariu

Ashley Graham, modelul însărcinată pe podium la New York Fashion Week - Stiri eZZ 11 September 2019 at 19:41

[…] Ashley Graham, modelul însărcinată pe podium la New York Fashion Week, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu