Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ashton Kutcher și Mila Kunis, apariție rară. Cum au fost surprinși cei doi actori la o petrecere din Los Angeles

Ashton Kutcher și Mila Kunis formează unul dintre cele mai discrete și nonconformiste cupluri de la Hollywood. Perechea evită să se afișeze în public și să vorbească de problemele personale.

Recent, cei doi i-au uimit pe fani când și-au făcut apariția la ceremonia de deschidere a unui centru de cercetare a cancerului, Institutul Lawrence J. Ellison , din Los Angeles. Într-o fotografie de la evenimentul de miercuri, publicat pe Instagram, Mila și Ashton zâmbeau discret spre cameră. Erau îmbrăcați formal pe covorul roșu, fără să iasă însă în evidență. Erau mai degrabă banali.

Pentru această ocazie, Mila Kunis îmbrăcase un costum cu pantaloni și pantofi cu toc negri, lăsându-și părul desfăcut pe spate. Între timp, Ashton Kutcher mizase pe confort cu un pulover cu dungi și un cardigan, iar în picioare a încălțat o pereche de adidași gri.

Cei doi actori sunt căsătoriți din 2015 și au împreună doi copii: o fiică, Wyatt Isabelle, născută în 2014, și un fiu, Dimitri Portwood, născut în 2016. La inaugurarea Institutului Lawrence J. Ellison , Mila Kunis a vorbit despre vaccinarea împotriva Covid-19 și a spus revistei People că este foarte frustrant să-ți vezi proprii copii încă nevaccinați. Ambii părinți și-au exprimat speranța că într-o zi vaccinul împotriva coronavirusului va fi autorizat pentru copiii cu vârsta sub 12 ani. În cadrul evenimentului, actorul în vârstă de 43 de ani a abordat și subiectul pandemiei: „Fiul nostru va avea 5 ani și probabil că știe viața mai mult cu o mască decât fără”.

ARTICOLE SIMILARE

Trucul care sporește eficiența unei măști de păr

Andreea Damian

15 trucuri secrete pentru gene superbe

Andreea Damian

Cand spun „grandoare” si „distractie” ma gandesc la Cluj

realitatea

“You need to calm down” – un imn politic pro LGBTQ mai mult decât un hit Taylor Swift

realitatea

Laura Cosoi a povestit cum a decurs prima întâlnire a Ritei cu Vera

Tabu Tabu

Preparatul care îi ajută pe japonezi să trăiască mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu