Tabu
LIFESTYLE What's hot

Asistenta tv care a fost data afara dupa ce si-a facut labioplastie!

Alina Radu, fosta asistenta lui Mihai Morar si Daniel Buzdugan in emisiunea “Rai, da’ buni”, a fost indepartata dupa ce a dezvaluit, cu microfonul deschis, ca si-a facut operatie de remodelare a labiilor.

Incidentul s-a petrecut acum cinci ani, cand Alina Radu, fotomodel de succes, se afirmase si in postura de asistenta in cadrul emisiunii “Rai, da’ buni” de la Antena 2. Aflata in culisele platoului, chiar inainte ca show-ul sa inceapa, fara sa realizeze ca e in direct si ca are microfonul deschis, Alina a fost auzita de telespectatori cand ii dezvaluia unei colege ca si-a facut o labioplastie, operatia de remodelare a labiilor, la o clinica din Bucuresti. La scurt timp dupa acest episod, Alina nu a mai aparut in platoul emisiunii, presa speculand ca a fost data afara pentru gafa pe care a facut-o.

alina 2
Trei ani mai tarziu, tot presa a notat ca labioplastia Alinei a facut obiectul unei anchete: Curtea de Conturi ar fi ordonat un control la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Tulcea, institutie condusa de mama Alinei, Anisoara Radu, care ar fi decontat o parte din banii cheltuiti de asistenta TV pentru operarea labiilor!

ARTICOLE SIMILARE

Amnesty International, de partea avocatei Nasrin Sotoudeh: Sentința trebuie să fie anulată fără întârziere

Andreea Damian

SF. DUMITRU in traditii si obiceiuri

Obiceiuri de păstrat și după ieșirea din izolare

Andreea Damian

Luminiţa Gheorghiu: Meryl Streep de România

Adevaratul motiv pentru care Catalin Botezatu si Anda Adam s-au despartit!

Prezentatoarea TV măcelărită la ginecologie a ajuns după gratii!

Scrie un comentariu