Tabu
Image default
LIFESTYLE

Aspiratorul Ergorapido – accesoriu pentru fashioniste

Pentru cei  mai multi dintre noi, aspiratorul are doar o functie practica. Pentru cei care au vazut aspiratorul Ergorapido, insa, aspiratorul a capatat si functie estetica. Designul prietenos si modern al aspiratorului Ergorapido de la Electrolux il transforma intr-un adevarat accesoriu al casei, util, mereu la indemana si care se asorteaza oricarui decor.

 

De-a lungul timpului, Ergorapido a inspirat tinerii designeri si pasionatii de fashion, nascandu-se astfel cele mai creative proiecte. Imbinarea dintre ideile lor si designul aspiratorului au transformat instrumentul performant de curatat intr-un fashion icon.

 

Stiati ca…

 

Ergorapido a participat la Halloween Ball-ul din acest an? Si nu oricum, ci deghizat in sarpe, vedeta rock si paun. Altfel spus,  Mihai Albu, Lena Criveanu si Kristina Dragomir sunt cei trei designeri care au personalizat aspiratorul Ergorapido. Mihai Albu a apelat la un concept organic, prin folosirea materialelor naturale, respectiv pielea de sarpe. Aspiratorul personalizat de Lena Criveanu reprezinta o tanara adolescenta, mare iubitoare de rock, care transforma cotidianul intr-un divertisment. Kristina Dragomir scoate in evidenta designul seducator si alura prelunga a lui Ergorapido. Acesta a fost asociat cu o pasare spectaculoasa, care emana magnetism prin aspectul sau: un paun.

 

…anul trecut a fost lansata o colectie pantofi semnata Mihaela Glavan, dedicata aspiratorului Ergorapido? Colectia de pantofi a avut la baza culorile aspiratorului Ergorapido 2 in 1, disponibile pe piata din Romania la momentul respectiv: magenta, portocaliu, diamond sand, alb si negru.

 

…designerul polonez Łukasz JemioÅ‚ a creat o editie speciala a aspiratorului Ergorapido de la Electrolux: aspiratorul negru incrustat cu 3.730 de cristale Swarovski? Aceasta editie speciala cu cristale Swarovski a fost expusa in cadrul uneia dintre prezentarile de moda ale designerului polonez, starnind foarte multe reactii favorabile.

 

…a fost prezent in cadrul celui mai mare eveniment de moda din America Latina, São Paulo Fashion Week (SPFW)? In urma succesului inregistrat la acest eveniment, designerul de moda Gloria Coelho a conceput jambiere ce includ caracteristici specifice aspiratorului Ergorapido.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arata in realitate Anahi. Vezi imagini neretusate cu vedeta

Cove se casatoreste! Uite cum arata logodnica lui

De ce a fugit de acasa IULIA IONESCU? Adevaruri care dor: CE va face la 18 ani???

realitatea

Dansul, extrem de benefic pentru sănătate

realitatea

DIETA KETO. Poti slăbi 20 de kilograme în 45 de zile!

Mesaj macabru pentru Serban Huidu! “Este un criminal diabolic!”

Scrie un comentariu