Tabu
Image default
lifestyle

Asteptari conservative depasite la Artmark

Ultimul eveniment Artmark pe anul acesta, Licitatia de Iarna, s-a bucurat de prezenta a aproximativ 500 de iubitori de arta, dornici sa participe online si fizic la spectacolul care a incheiat anul 2014 in piata romaneasca de arta. Cu o rata de adjudecare de aproape 90%, cu 184 de palete distincte care au animat sala de licitatie, cu un total de aproape 650.000 euro, Licitatia de Iarna a fost un succes, depasind asteptarile conservative ale perioadei si aducand cateva recorduri de autor neasteptate.

Ion Tuculescu a obtinut cea mai mare valoare pentru o opera in Licitatia de Iarna, 55.000 euro pentru “Pasari enigmatice”. Theodor Pallady s-a situat al doilea in top, cu “Natura statica cu liliac si pipa” vanduta pentru 40.000 euro, urmat de vechii maestri, prin miniatura “Seara de bal mascat” (20.000 euro) a lui Theodor Aman si prin schita in ulei “Ciobanas” (20.000 euro) a pictorului national Nicolae Grigorescu.

Anul 2015 va incepe oficial pentru Artmark odata cu Licitatia “3 colectii si 3 colectionari” (4 februarie), ce reuneste 3 importante colectii in care arta de patrimoniu se imbina armonios cu arta postbelica si contemporana. Sfarsitul lunii februarie marcheaza pentru Artmark si traditionala sarbatoare a eternului feminin si a iubirii prin Licitatia de Martisor Partea I si Partea II (24, respectiv 26 februarie). Pana atunci insa, va uram un An Nou impresionist cu tente avangardiste!

ARTICOLE SIMILARE

Ce mult a slabit Andreea Marin! Uite cum arată acum

Gisele Bundchen și Kate Moss în campania P/V Versace 2009

realitatea

Adriana Lima, superbă pentru Victoria’ s Secret

realitatea

SCANDAL: O femeie s-a aruncat in piscina lui Basescu! FOTO

Cele mai trasnite unghii false!

realitatea

Vârsta perfectă pentru a te căsători este…

realitatea

Scrie un comentariu