Home > beauty > Astor îți dăruiește o înfățișare perfectă cu Mineral Match

Astor îți dăruiește o înfățișare perfectă cu Mineral Match

Acum, machiajul tău îți oferă mai mult. Noul fondul de ten MINERAL MATCH reunește avantajele ingredientelor naturale minerale cu performanța high-tech, plus avantajul unei perii de aplicare integrată. Într-o lume în care femeile își doresc, înainte de toate, o piele sănătoasă, este ideal un fond de ten natural, cu minerale, delicat cu tenul. Cel pe care îl cauți este un fond de ten fără uleiuri, fără parfum, care nu conține parabeni și este testat dermatologic.

MINERAL MATCH îndeplinește toate acestea și mai mult de atât. Cu amestecul său prețios de minerale – aur, platină și argint – fondul de ten Mineral Match îți conferă o înfățișare perfectă pentru mai bine de 16 ore și dă pielii o luminozitate naturală și sănătoasă. Combinația de minerale îți dezvăluie frumusețea, pielea ta arată mai tânără, mai proaspătă, fără să aibă un aspect uleios! Cum pot fi posibile toate acestea? Formula MINERAL MATCH conține pigmenți cu amino-acizi care imită nuanțele tenului până la perfecțiune.

Un plus, sunt și mineralele prețioase cu beneficiile lor multiple și amestecul bio-activ de 7 minerale esențiale de intensificare a strălucirii. Un fond de ten atât de inovator este ambalat într-un mod la fel de “revoluționar”. MINERAL MATCH este într-un tub sofisticat cu o perie de aplicare integrată, special creată pentru o finisare perfectă. Astfel, asigură o aplicare rapidă, fără să se împrăștie. Ambalajul transparent îți oferă posibilitatea de a vedea și, astfel, de a alege mai ușor nuanța. MINERAL MATCH este disponibil în două variante – fond de ten lichid și fond de ten pudră. La fel de bogate în minerale prețioase – aur, platină și argint – cele două tipuri de fond de ten oferă o piele fără imperfecțiuni, care radiază în mod natural. Pentru un machiaj light, de zi, care să lase tenul să respire, MINERAL MATCH în varianta pudră este produsul ideal.

Spre deosebire de fondul de ten lichid, care acoperă mediu, MINERAL MATCH pudră este recomandat pentru o acoperire ușoară, fără a lăsa urme vizibile pe față. Ambele se aplică ușor și protejează tenul de agresiunile zilnice din mediu prin mix-ul de minerale prețioase. Cu MINERAL MATCH nu faci niciun compromis. Nu ai de ales între un beneficiu sau altul…MINERAL MATCH le are pe toate.


Comenteaza acest articol

Astor îți dăruiește o înfățișare perfectă cu Mineral Match

by realitatea   1 min
0