Home > Agenda > Astrocafe.Ro si Nicoleta Svârlefus te invita la un workshop numit ”Creeaza abundenta”!

Astrocafe.Ro si Nicoleta Svârlefus te invita la un workshop numit ”Creeaza abundenta”!

Nicoleta Svârlefus  și Astrocafe.ro te invită la un workshop-ul ce va avea loc 12 octombrie 2013 în Bucuresti. La acest workshop de o zi, te poti antrena in a crea abundenta, și-n a te aseza in fluxul energiei banilor si a construi o punte sanatoasa intre planul spiritual si material.

”In aceste vremuri marcate de transformari uriase, atat interioare cat si exterioare, tot mai multi oameni experimenteaza blocaje in plan material si financiar. Mai mult ca oricand, e necesar sa cultivam o atitudine sanatoasa, un spatiu interior curat, o minte clara si o inima puternica. Sa ne apropiem tot mai mult de Sursa tuturor lucrurilor, Dumnezeu. Sa ne conectam la Sursa reala a abundentei si puterii, Sinele nostru inalt.” declara Nicoleta Svârlefus.

De ce trebuie să fii prezent la acest workshop? Iată câteva dintre motive că acest eveniment a fost creat pentru tine:

 • Ai citit despre abundenta si despre Legea Atractiei, ai participat la workshop-uri si seminarii pe aceasta tema, si cu toate acestea inca experimentezi blocaje in plan material?
 • Desi ai suficient, la o analiza rationala, ti se intampla sa simti frustrare, neimplinire, deznadejde?
 • Stii ca poti, meriti si vrei, si cu toate acestea nu ai reusit, pana acum, sa-ti materializezi ideile creative?
 • Ai dificultati in a-ti evalua munca si a cere/primi recompensa materiala?
 • Iti spui, uneori, ca “e criza”, “nu-ti permiti cutare sau cutare lucru”, “e prea scump”, “viata e grea”, “nu le poti avea pe toate”, “banii sunt rai, au vibratie joasa”, “spiritul nu are legatura cu banii”?
 • Iti abandonezi usor propriile vise, pentru ceea ce “trebuie” facut?
 • Amani sa faci ce-ti place?
 • Esti disponibil mai mult pentru altii si mai putin pentru tine, de frica sa nu pierzi ceva sau pe cineva?
 • Te complaci intr-o stare de dependenta materiala fata de cineva sau tu, la randul tau, le-ai creat dependente altora?
 • Experimentezi frica, vinovatie sau frustrare, ori de cate ori dai bani (pentru a plati servicii, obiecte, placeri)?
 • Ai incetat sa fii recunoscator si sa te bucuri de ceea ce primesti?
 • Gandul la viitor (apropiat sau indepartat) te lipseste de putere?
 • Astepti momentul in care vei avea toate conditiile pentru a incepe sa faci ce-ti place si a fi fericit?

Dar daca abundenta este un drept divin pe care fiecare fiinta il are? Si daca, de fapt, realitatea financiara pe care o vezi, este cea pe care o creezi prin convingerile si punctele tale de vedere despre bani?

Abundenta este un drept divin pe care fiecare fiinta il are.  Situatia ta financiara prezenta nu depinde de mediu, de relatii sau de orice alt factor exterior, ci doar de gandurile, crezurile si atitudinea ta in acest sens. Tot ce e nevoie sa faci este sa-ti revendici puterea de a crea si manifesta. Sa faci schimbarea in constiinta si sa te vezi pe tine ca fiind generator si creator al abundentei. Nu banii au putere, ci tu o ai. Nu acolo, afara, e sursa abundentei tale, ci in interiorul tau este, dintotdeauna.

Atitudine incompatibila cu abundenta: lipsa recunostintei, egoism, plangeri, victimizare, alegeri pe baza de frica, ganduri negative, ganduri de atac, judecati aspre la adresa ta sau a celorlalti, neasumarea responsabilitatii. Cu alte cuvinte, o constiinta saraca, o atitudine bazata pe ego, nu poate genera abundenta, ci doar frustrare, nevoi tot mai multe, sentimentul de lipsa permanenta.

Abundenta este un proces de creatie!

Pentru a trai in abundenta, e necesar sa creezi o legatura cat mai stransa cu Sinele tau Divin, sa te concentrezi asupra cauzei (Spiritul) si nu asupra efectului (banii). Apoi, e necesar sa fii prezent, constient, gata sa primesti ceea ce constiinta ta a generat, sa spui “da” oportunitatilor, sa joci jocul, sa permiti.

Desfasurare:

Expunere interactiva, exercitii, jocuri, creativitate, surprize si voie buna (musai)- ingredient indispensabil abundentei.

Evenimentul are loc sambata, 12 octombrie 2013, 10:30- 18:30h (cu pauze mici de cafea si o pauza de o ora in jurul orei 14:30) Te poti inscrie la workshop@astrocafe.ro/ 0723 385 558 (Cristina Ciobanu- responsabil inscrieri, organizator si asistent seminar). Numarul de locuri este limitat. Rezervarea unui loc este posibila doar prin completarea formularului de inscriere si a achitarii taxei de participare. Costul workshop-ului este de 155 lei- inscriere pana la 4 octombrie 2013 și de 188 lei- inscriere dupa 4 octombrie.

Articole asemanatoare
Despre iubire, erotism și autocunoaștere
Concurs inchis: Câștigă 1 loc gratuit la un workshop inedit de dezvoltare personală
Self workshop make-up cu Alina Brailescu
Workshop: Traieste viata pentru care ai fost creat!

Comenteaza acest articol

Astrocafe.Ro si Nicoleta Svârlefus te invita la un workshop numit ”Creeaza abundenta”!

by   2 min
0