Home > Agenda > Astrologii și nativii Balanță sunt furioși că Facebook și-a denumit criptomoneda după un semn astrologic

Astrologii și nativii Balanță sunt furioși că Facebook și-a denumit criptomoneda după un semn astrologic

Furia este cu atât mai mare cu cât semnul astrologic promovează echilibrul și corectitudinea, justiția și “distribuția uniformă”.

Facebook și-a lansat propria criptomonedă în această săptămână, ea se numește Libra și urmărește să fie un sistem monetar digital ușor accesibil. Criptomoneda are aclași nume cu semnul Balanței (Libra) din horoscop, un semn astrologic care reprezintă echilibru și corectitudine, fapt pe care cei născuți în zodiac Balanței și astrologii îl consider deosebit de important. Astrologii spun că alegerea numelui este o mișcare intenționată, deoarece Facebook are un trecut plin de scandaluri iar autoritățile de reglementare deja chestionează efectul criptomonedei Libra asupra vieții utilizatorilor Facebook (aici)

Există multe întrebări rămase fără răspuns în urma anunțului făcut de Facebook, de la modul în care criptarea va fi reglementată la nivel mondial până la întrebarea dacă un sistem monetar pe Facebook poate fi de încredere. Criptomoneda va fi gestionată în comun de un consorțiu de mari corporații (inclusiv Mastercard, Uber, PayPal, și Spotify) prin intermediul Asociației Libra.

Facebook s-a confruntat cu un flux nesfârșit de scandaluri în ultimii ani, multă lume întrebându-se dacă este o companie de încredere care pune interesului utilizatorilor pe primul loc. CEO-ul Mark Zuckerberg a declarat că lansarea Libra face parte din “viziunea companiei asupra unei platforme sociale bazate pe intimitate”.

Între timp și lumea astrologiei și horoscoapelor a explodat într-o industrie de miliarde de dolari, care a crescut exponențial în popularitate. Astrologii spun că oamenii devin interesați de astrologie în “perioade de incertitudine”, cum ar fi după alegerile prezidențiale din 2016. Pentru Facebook, al cărui an a fost tumultuos, alegerea Libra ca nume pentru a întoarce o nou filă nu pare a fi o coincidență.

Articole asemanatoare
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară
facebook
Schimbări importante la Facebook și Instagram
Facebook
Profilul tău de Facebook poate indica ce afecțiuni medicale ai
protest
Protest nud în fața sediului Facebook din New York: se condamnă cenzura sânilor în social media

Comenteaza acest articol

Astrologii și nativii Balanță sunt furioși că Facebook și-a denumit criptomoneda după un semn astrologic

by realitatea   1 min
0