Tabu
Image default
CULTURELIFESTYLESlider

Astrologii și nativii Balanță sunt furioși că Facebook și-a denumit criptomoneda după un semn astrologic

Furia este cu atât mai mare cu cât semnul astrologic promovează echilibrul și corectitudinea, justiția și “distribuția uniformă”.

Facebook și-a lansat propria criptomonedă în această săptămână, ea se numește Libra și urmărește să fie un sistem monetar digital ușor accesibil. Criptomoneda are aclași nume cu semnul Balanței (Libra) din horoscop, un semn astrologic care reprezintă echilibru și corectitudine, fapt pe care cei născuți în zodiac Balanței și astrologii îl consider deosebit de important. Astrologii spun că alegerea numelui este o mișcare intenționată, deoarece Facebook are un trecut plin de scandaluri iar autoritățile de reglementare deja chestionează efectul criptomonedei Libra asupra vieții utilizatorilor Facebook (aici)

Există multe întrebări rămase fără răspuns în urma anunțului făcut de Facebook, de la modul în care criptarea va fi reglementată la nivel mondial până la întrebarea dacă un sistem monetar pe Facebook poate fi de încredere. Criptomoneda va fi gestionată în comun de un consorțiu de mari corporații (inclusiv Mastercard, Uber, PayPal, și Spotify) prin intermediul Asociației Libra.

Facebook s-a confruntat cu un flux nesfârșit de scandaluri în ultimii ani, multă lume întrebându-se dacă este o companie de încredere care pune interesului utilizatorilor pe primul loc. CEO-ul Mark Zuckerberg a declarat că lansarea Libra face parte din “viziunea companiei asupra unei platforme sociale bazate pe intimitate”.

Între timp și lumea astrologiei și horoscoapelor a explodat într-o industrie de miliarde de dolari, care a crescut exponențial în popularitate. Astrologii spun că oamenii devin interesați de astrologie în “perioade de incertitudine”, cum ar fi după alegerile prezidențiale din 2016. Pentru Facebook, al cărui an a fost tumultuos, alegerea Libra ca nume pentru a întoarce o nou filă nu pare a fi o coincidență.

ARTICOLE SIMILARE

All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit

Andreea Damian

Ce trebuie să știi despre scrubul facial

realitatea

Jucăriile sexuale sunt modificate pentru a ajuta victimele agresiunilor sexuale

realitatea

7 obiceiuri care ți-au fost transmise genetic

Andreea Damian

Ipostaza jenanta pentru “amanta” blonda a lui Obama / FOTO!

ANDREEA ESCA a castigat intreg viloiul din centrul Capitalei

Scrie un comentariu