Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Astrologul prințesei Diana prezice o nouă criză regală: „Tensiunile vor fi mari”

Debbie Frank prevede mai multe „tulburări și schimbări” pentru regina Elisabeta a II-a în luna martie, lună în care prințul Harry și Meghan Markle trebuie să renunțe la drepturile regale.

Suverana se va confrunta cu o nouă criză care va provoca mai multe schimbări în Familia Regală, a prezis astrologul personal al prințesei Diana. Debbie Frank, pe care Diana a angajat-o pentru a-i prezice viitorul, spune că vede vremuri tulburi pentru membrii familiei regale.

Apar mai multe probleme la orizont pentru prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, după ce vor renunța oficial la drepturile regale, de la 31 martie. „Cuplul se va întoarce în Marea Britanie pentru a-și duce la capăt îndatoririle regale, iar tensiunile vor fi mari.”, susține Debbie Frank.

Debbie consideră că ducesa Kate Middleton va profita de toate atuurile ei în această perioadă. „Schimbările continuă să destabilizeze vechea ordine, cu toate acestea Kate va face față”, a adăugat ea. Concentrându-se pe Kate, astrologul mai spune că „Mulți oameni au subestimat-o pe Kate Middleton când a intrat în familia regală în 2011”.

Debbie susține că a cunoscut-o pe prințesa Diana prin intermediul unui prieten comun, în 1989. Lady Di a angajat-o să-i prezică viitorul, până la moartea sa în tragicul accident de mașină din 1997. „Diana m-a telefonat din senin în aprilie 1986. Sarah Ferguson și prințul Andrew m-au menționat, iar ea avea deja cartea mea, Synastry: The Astrology of Relationships, în care exista un întreg capitol dedicat prințului și prințesei de Wales, recent căsătoriți. În acest capitol, am subliniat potențialele probleme din relație și posibilitatea ca mariajul să se încheie cu un divorț.”

ARTICOLE SIMILARE

Workshop de fotografie cu Sorin Onisor

realitatea

Top 5 vedete adolescente din România care fac bani de mici

Tabu Tabu

O cunoscută prezentatoare de televiziune, violată de tatăl vitreg. Detalii șocante!

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu e nostalgică! De ce îi e dor vedetei?

Tabu Tabu

Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Andreea Damian

Designul casei și moda: modul în care interioarele au eclipsat îmbrăcămintea ca element de stil

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu