Home > Lifestyle > ATAC DUR! “Se duce la EMISIUNI pentru a-şi plăti ÎNTREŢINEREA”

ATAC DUR! “Se duce la EMISIUNI pentru a-şi plăti ÎNTREŢINEREA”

De când a revenit din Statele Unite, Anamaria Ferentz o ţine din scandal în scandal. Cântăreaţa şi fostul ei soţ, Marcel Toader, îşi împart cu generozitate cuvinte grele. Au divorţat acum doi ani, dar reproşurile continuă.
Anamaria şi Marcel se atacă fără menajamente şi îşi spală lucrurile murdare în public. Solista spune că Marcel a ajuns la fundul sacului cu banii şi merge la emisiuni pentru a face rost de “finanţe”.
“Se duce la emisiuni pentru bani, să aibă cu ce să-şi plătească întreţinerea. Îşi face imagine pe spatele meu!!! Primeşte zece milioane la fiecare apariţie ca să aibă din ce să trăiască. Şi când eram căsătoriţi tot pe banii mei stătea, nu a fost în stare să facă nimic toată viaţa, doar să cheltuiască banii altora”, le-a povestit Anamaria Ferentz prietenilor, potrivit spynews.ro.

ferent 2

Acum câteva zile, Marcel Toader a dat cărţile pe faţă privind scandalul cu fosta parteneră de viaţă. “De vreo 9 ani, ea numai asta face. Ea se erijeaza purtătorul de cuvânt al femeilor frustrate. Eu am avut grijă de femeile din viaţa mea. Acum un an şi jumătate, de Crăciun, a venit în România şi a fost invitată la Măruţă. El a întrebat-o ce proiecte mai are, ea a spus ca eu am dat-o cu capul de maşină. Anamaria nu mai are niciun proiect. S-a întors din SUA şi eu sunt singurul ei proiect”, a spus Marcel Toader la wowbiz.

Articole asemanatoare
GABI CRISTEA schimbata cu aceasta frumusete! Galerie FOTO
GABRIELA CRISTEA BĂTUTĂ de Marcel Toader
Amanta lui Marcel Toader, detalii cu sirop de ciocolata despre aventura lor!
Marcel Toader are o NOUA IUBITA! Cine este blonda care a inlocuit-o pe Gabriela Cristea!

Comenteaza acest articol

ATAC DUR! “Se duce la EMISIUNI pentru a-şi plăti ÎNTREŢINEREA”

by   1 min
0