Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Atacul absolut: “Teo n-a fost niciodată o frumuseţe şi nici prea cultă, Andreea Marin şi Ramona Bădescu au sărit de la unul la altul”

Nicio vedetă nu a scăpat de aciditatea lui Radu Banciu, prezentatorul emisiunii “Lumea lui Banciu”. Într-un conflict continuu cu vedetele din România, moderatorul B1 TV nu are nicio problemă de a-şi spune punctul de vedere, fără a-i păsa că deranjează.

Radu Banciu a vorbit din nou despre Andreea Marin sau Teo Trandafir, două din cele mai iubite vedete din România. Întrebat într-un interviu acordat evz.ro pe cine place mai mult dintre Teo, Ramona Bădescu sau Andreea Marin, Banciu a declarat: “Nu-mi place niciuna. Le ştiu, dar nu m-am uitat niciodată la emisiuni. Teo a avut o perioadă în care era mai comestibilă. Dar, după părerea mea, nu sunt nişte persoane culte, nişte persoane citite. Ce să te inspire la asemenea femei? Teo n-a fost niciodată o frumuseţe, nu te puteai uita la ea ca să te atragă. Prea cultă niciodată n-a fost. Ea are aşa… o flecăreală de suprafaţă. Care este şi la Livia Dilă, la Corina Dănilă sau la Andreea Raicu. Celelalte citeau de pe prompter şi uită-te ce viaţă au. Au sărit de la unul la altul…”

Banciu a adăugat: “Andreea Marin care ne dădea nouă lecţii de morală şi mă înjura pe mine la propriul meu post de televiziune… Ăştia sunt oameni care să te impresioneze? M-ar impresiona dacă ar avea carismă. În afară de Tucă şi de Călinescu, care într-adevăr erau carismatici şi aveau verb, nu m-a impresionat nimeni de la televizor. La ei într-adevăr mă uitam cu plăcere, pentru că aveai ce să vezi. Chiar şi Andrei Gheorghe mi s-a părut subţire, nu era ce pretindea”.

Rivalul lui Mircea Badea a încheiat: “Lumea nu ştie ce înseamnă televiziune. Te uiţi la Vârciu sau la Adelina Pestriţu… Televiziunea nu ar trebui să promoveze aşa ceva. Ar trebui să existe nişte valori, să existe o ierarhie”.

ARTICOLE SIMILARE

Retete de vara – Salata racoritoare cu cus-cus

realitatea

De ce atât de mulți tineri preferă să îngrijească plante în loc să aibă copii

Andreea Damian

Magia sarbatorilor vine la kika!

realitatea

Mircea Badea atacă un “prost sinucis profesional”!

Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Andreea Damian

SECRETUL acestei femei frumoase ii ingrozeste pe barbati. Cum a ajuns sa arate asa!

Scrie un comentariu