Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Atacul absolut: “Teo n-a fost niciodată o frumuseţe şi nici prea cultă, Andreea Marin şi Ramona Bădescu au sărit de la unul la altul”

Nicio vedetă nu a scăpat de aciditatea lui Radu Banciu, prezentatorul emisiunii “Lumea lui Banciu”. Într-un conflict continuu cu vedetele din România, moderatorul B1 TV nu are nicio problemă de a-şi spune punctul de vedere, fără a-i păsa că deranjează.

Radu Banciu a vorbit din nou despre Andreea Marin sau Teo Trandafir, două din cele mai iubite vedete din România. Întrebat într-un interviu acordat evz.ro pe cine place mai mult dintre Teo, Ramona Bădescu sau Andreea Marin, Banciu a declarat: “Nu-mi place niciuna. Le ştiu, dar nu m-am uitat niciodată la emisiuni. Teo a avut o perioadă în care era mai comestibilă. Dar, după părerea mea, nu sunt nişte persoane culte, nişte persoane citite. Ce să te inspire la asemenea femei? Teo n-a fost niciodată o frumuseţe, nu te puteai uita la ea ca să te atragă. Prea cultă niciodată n-a fost. Ea are aşa… o flecăreală de suprafaţă. Care este şi la Livia Dilă, la Corina Dănilă sau la Andreea Raicu. Celelalte citeau de pe prompter şi uită-te ce viaţă au. Au sărit de la unul la altul…”

Banciu a adăugat: “Andreea Marin care ne dădea nouă lecţii de morală şi mă înjura pe mine la propriul meu post de televiziune… Ăştia sunt oameni care să te impresioneze? M-ar impresiona dacă ar avea carismă. În afară de Tucă şi de Călinescu, care într-adevăr erau carismatici şi aveau verb, nu m-a impresionat nimeni de la televizor. La ei într-adevăr mă uitam cu plăcere, pentru că aveai ce să vezi. Chiar şi Andrei Gheorghe mi s-a părut subţire, nu era ce pretindea”.

Rivalul lui Mircea Badea a încheiat: “Lumea nu ştie ce înseamnă televiziune. Te uiţi la Vârciu sau la Adelina Pestriţu… Televiziunea nu ar trebui să promoveze aşa ceva. Ar trebui să existe nişte valori, să existe o ierarhie”.

ARTICOLE SIMILARE

De ce a murit OVIDIU de Sf. Valentin! Cauza decesului conform Politiei

Bogdan Vlădău si-a ales preferata. Castigatoarea de la “Burlacul” este…

Cum să te pregătești de nuntă… a ta sau în calitate de invitată

realitatea

Ce este VSCO girls, trendul din online în care tinerele sunt preocupate de mediu

Andreea Damian

Impresarul Alexandrei Stan a reconstituit scena din “seara bataii” si a pus-o intr-un clip!

Femeia cu cel mai greu job din lume / Interviu de angajare VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu