Home > Lifestyle > Stiri > Atat de aproape de marginea prapastiei

Atat de aproape de marginea prapastiei

Criza nu ar fi intrat la fabrica de mobila Gilmet de langa Valenii de Munte, daca nu ar fi fost ajutata chiar de catre proprietarul ei, Mihai Gavrila. Acesta si-a subestimat costurile si a ramas fara cash. O greseala aproape fatala care, oricum, il costa implinirea unui vis: independenta contractuala fata de unul dintre cei mai mari retaileri de mobila din lume, IKEA.

”Am simtit criza la cash, dar asta din cauza greselilor mele” – marturiseste Mihai Gavrila, in agitatia de pe platforma de langa Valeni, la Drajna (judetul Prahova), acolo unde isi are cartierul general businessul Gilmet (ce a crescut de la o cifra de afaceri de 50 de euro in anii ’90 la peste 6 milioane de euro anul trecut). Este pentru prima data, in cei aproape 20 de ani de existenta ai Gilmet, cand compania a fost atat de aproape de faliment: nu a putut sa isi plateasca furnizorii vreme de mai bine de o luna si jumatate, iar ratele la banci au devenit coplesitoare.
Din fericire, cel mai important client al sau, retailerul global de mobila IKEA, i-a intins o mana de ajutor. Salvarea are insa si ea pretul ei. Pentru mai multe detalii, cititi ultimul numar al revistei MONEY EXPRESS . (Anca Doicin)

Articole asemanatoare
Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016
Geanta perfecta din piele s-a nascut si o cheama Einer
Desenele copiilor se transforma in jucarii adevarate in magazinele IKEA
IKEA Romania te invita sa devii ajutor de poveste in Campania Jucariilor de Plus!

Loading...

Comenteaza acest articol

Atat de aproape de marginea prapastiei

by realitatea   1 min
0