Tabu
LIFE & LOVE Slider

Atitudinile care fac femeile (și mai) atractive

atitudini

Ce caută un bărbat la o femeie? Feminitate, simțul umorului … iată cele 10 atitudini care le vor face pe femei irezistibile în fața bărbaților.

Feminitate

Femeile atractive, cele care cuceresc inimile bărbaților și îi fac să-și piardă cumpătul, nu ajung așa din întâmplare. A fi feminin este mai presus de toate o atitudine și asta presupune multe detalii, cum ar fi să ai mâini drăguțe, dresuri nepurtate și să vorbești într-un mod distinctiv, fără să spui cuvinte nepotrivite.

Invită un bărbat la cină

Femeile știu, de asemenea, să mulțumească și să ofere. Invitația la cină nu trebuie să vină doar din partea unui bărbat. Din când în când puteți plăti și voi nota de plată. Fără îndoială că această mică atenție ar trebui să-i placă domnului. Aceste mici intenții dovedesc că îți pasă de el.

Auto-ironie

O femeie care se supără din nimic este imediat mai puțin atractivă pentru un bărbat. Dar o femeie zâmbitoare, care știe să râdă și de ea însăși, este ultra sexy!

Discreție

Cine spune restaurant, cinema sau bar, spune și loc public în care trebuie să te comporti într-un anumit fel. Bărbații preferă femeile care știu să se comporte în public, care rămân discrete, nu vorbesc prea tare și care nu caută să fie observate în mod nejustificat.

Iniţiativă

Bărbaților le plac femeile care se afirmă și au încredere în ele însele când vin să flirteze cu ele. Nu fi timidă! Impună-te și lasă-ți feminitatea să vorbească.

Inteligență

Doamnelor, să știți că a fi atractiv nu înseamnă doar fizică. O femeie inteligentă și cultă este întotdeauna mai interesantă pentru un bărbat.

Îmbracă-i cămașa

Nu există nimic mai sexy pentru un bărbat decât să-și vadă soția sau iubita îmbrăcându-i cămașa atunci când se ridică din pat. 

Sensibilitate

Dacă bărbaților le plac femeile inventive, apreciază, de asemenea, și când li se cere o mână de ajutor, deoarece le trezește masculinitatea.

Spontaneitate

Sexul planificat nu este sexy. Pentru că există o mie și una de modalități de a-l face pe domn să te dorească, nu ezita să încerci noi poziții, să găsești alte modalități de a vă condimenta jocurile.

Poartă roșu

Dacă dorești să se îndrăgostească un bărbat de tine, îmbracă-te în roșu. Studiile arată că femeile îmbrăcate în roșu sunt mai atractive.

ARTICOLE SIMILARE

Netflix va reduce traficul în Europa timp de 30 de zile

Andreea Damian

Demi Lovato s-a făcut iar blondă și seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez

Andreea Damian

Detaliul legat de vestimentația Reginei care a trecut neobservat până acum

Andreea Damian

O boală ca gripa s-ar putea răspândi în 36 de ore în toată lumea și ar putea ucide 80 mil. de oameni

Andreea Damian

Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Andreea Damian

Clipe grele pentru Prințesa Urbană! Socrul ei a murit din cauza infecției cu coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu