Home > Sex-Relatii > Atractia pentru noi tipologii masculine!

Atractia pentru noi tipologii masculine!

Exista, se pare, noi tipologii masculine ce castiga teren in fata celor vechi. Daca inainte femeile erau innebunite dupa metrosexuali sau, la polul opus, de hipsteri, iata ca mai nou acestea sunt atrase de, lumbersexuali, ubersexuali, sapiosexualii sau cei din categoriile yuccie(young-urban-cretive) si geek, acestea fiind un upgrade al clasicelor tipologii masculine.

6Lumbersexualul este varianta barbatului vanjos, cu un aspect usor neingirjit, tatuat, purtand pulovere largi, camasi in carouri si bocanci. Imbina stilul romantic cu cel autentic si incearca sa exprime prin vestimentatie si atitudine virilitate si masculinitate.

uberUbersexualul este o varianta imbunatatita a metrosexualului cu care ne-am obisnuit deja. Dornic sa fie mereu la moda, ultra ingrijit, cosmetizat. Uber provine din limba germane si semnifica “cel mai bun”. De aici si faptul ca ubersexualul se considera extrem de dinamic social, atragator si increzator in sine. Considerat opusul lumbersexualului, acesta afirma ca masculinitatea se exprima prin ingrijirea personala, clasa de care da dovada si maniere.

yuccieYuccie sunt tinerii crescuti in suburbii ce vor sa iasa din carapace, sa evolueze prin educatie, dar au un aer rebel si considera ca pana in acest moment au fost indoctrinati si doar prin creativitate, arta si libera exprimare vor putea reusi sa evadeze. Se aseamana hipsterilor, dar pun mare pret pe scolarizare.

gekGeek sunt acei tocilari simpatici, excentrici, ce pun mare pret pe hobby-ul lor si au un scop intelectul.  II caracterizeaza pasiunea pentru jocuri video, cyber spatiu, carti si cei mai multi dintre ei poarta acei ochelari cu rama neagra, patrata, care au devenit foarte populari in ultima vreme.

Sapiosexualul este definitia barbatului ce mizeaza pe inteligenta sa atunci cand doreste sa atraga atentia doamnelor.  Nu se remarca prin fizicul lucrat la sala si nici prin hainele sale la mod.  Mizeaza pe naturalete, vocabular si spirit de observatie. Unul dintre cei ce se declara sapiosexual este Woody Allen. Acesta spunea intr-un interviu  ca “un bărbat poate face sex pe o perioada limitata, dar poate vorbi o eternitate”.


Articole asemanatoare
Ofera-ti sansa de a iubi din nou
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
Cum se comporta zodiile in relatii?
Cele cinci calitati ale unei persoane atragatoare

Loading...

Comenteaza acest articol

Atractia pentru noi tipologii masculine!

by Madalina Antal   1 min
0