Home > Slider > Au anulat nunta! Despărțire-soc în showbiz, după 5 ani de relație

Au anulat nunta! Despărțire-soc în showbiz, după 5 ani de relație

katie holmes

Actorii americani Katie Holmes, de 39 de ani, și Jamie Foxx, de 50 de ani, s-au despărțit la câteva luni după ce au confirmat că au o relație. Fosta soție a lui Tom Cruise a decis să anuleze nunta din cauza problemelor legate de încredere, scrie New York Post.

Katie Holmes susține că Jamie Foxx ar fi înșelat-o în repetate rânduri. În cele din urmă, actrița și-a pierdut încrederea în partenerul ei și s-a despărțit de acesta după o relație care dura de 5 ani de zile. „Katie pur şi simplu nu a putut trece peste probleme ei de încredere”, a declarat o sursă din apropierea actriţei.

Există voci care susțin că însăși fiica actriței, Suri, ar fi pus presiune pe mama ei să îi dea papucii bărbatului care ocupase locul tatălui ei.

Katie Holmes a fost căsătorită cu Tom Cruise între 2006 și 2012, și au împreună o fetiță de 12 ani. La scurt timp după pronunțarea divorțului, în august 2013, vedeta s-a cuplat cu cel mai bun prieten al fostului ei soț, Jamie Foxx. De la divorțul de Tom Cruise, Holmes și Foxx au insistat că sunt doar buni prieteni. Dar în septembrie 2017, cei doi nu au mai putut să nege că au o relație, pentru că în presă a apărut o fotografie cu ei ținându-se de mână.

Articole asemanatoare
Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes
katie holmes
Katie Holmes şi Jamie Foxx se pregătesc de nuntă
tom cruise
Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică
jamie foxx
Cum arată fiica cea mare a lui Jamie Foxx. E model, dar vrea cucerească și Hollywood-ul

Comenteaza acest articol

Au anulat nunta! Despărțire-soc în showbiz, după 5 ani de relație

by Andreea Damian   1 min
0