Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Au anulat nunta! Despărțire-soc în showbiz, după 5 ani de relație

Actorii americani Katie Holmes, de 39 de ani, și Jamie Foxx, de 50 de ani, s-au despărțit la câteva luni după ce au confirmat că au o relație. Fosta soție a lui Tom Cruise a decis să anuleze nunta din cauza problemelor legate de încredere, scrie New York Post.

Katie Holmes susține că Jamie Foxx ar fi înșelat-o în repetate rânduri. În cele din urmă, actrița și-a pierdut încrederea în partenerul ei și s-a despărțit de acesta după o relație care dura de 5 ani de zile. „Katie pur şi simplu nu a putut trece peste probleme ei de încredere”, a declarat o sursă din apropierea actriţei.

Există voci care susțin că însăși fiica actriței, Suri, ar fi pus presiune pe mama ei să îi dea papucii bărbatului care ocupase locul tatălui ei.

Katie Holmes a fost căsătorită cu Tom Cruise între 2006 și 2012, și au împreună o fetiță de 12 ani. La scurt timp după pronunțarea divorțului, în august 2013, vedeta s-a cuplat cu cel mai bun prieten al fostului ei soț, Jamie Foxx. De la divorțul de Tom Cruise, Holmes și Foxx au insistat că sunt doar buni prieteni. Dar în septembrie 2017, cei doi nu au mai putut să nege că au o relație, pentru că în presă a apărut o fotografie cu ei ținându-se de mână.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a reușit Meghan Markle să creeze 30 de slujbe purtând jeanși

Andreea Damian

Angajații Google ascultă înregistrările provenite de la aplicaţia de asistență vocală

Andreea Damian

Experții spun că dieta ketogenă nu este durabilă, așadar de ce este atât de populară?

Andreea Damian

O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

Tabu Tabu

Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO

Andreea Damian

Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar

Andreea Damian

Scrie un comentariu