Home > Lifestyle > Stiri > Augustin Viziru, despre divorţul de Oana Mareş: “Nu Natanticu a fost motivul despărţirii, ci altceva mult mai grav”

Augustin Viziru, despre divorţul de Oana Mareş: “Nu Natanticu a fost motivul despărţirii, ci altceva mult mai grav”


Oana Mareş şi Augustin Viziru s-au despărţit anul trecut, la câteva luni după ce blonda a fost filmată de paparazzi revistei Ciao în apartamentul unui alt bărbat. Relaţia lor de 11 ani s-a încheiat atunci printr-un divorţ, iar Oana şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat, cu care a făcut şi un copil.

Prezent în studioul emisiunii CanCan TV, Augustin Viziru a vizionat imagini de la nunta cu Oana Mareş şi a comentat felul în care s-a încheiat relaţia sa.

“Nu regret nimic din ce a fost. Uşă de biserică nu am fost nici eu, doar nu m-a luat de la bibliotecă. Acum ea are o familie, are un copil, îi doresc să fie sănătos.

Vedeta a recunoscut pentru prima dată că a minţit atunci când a spus că a rămas în relaţii bune cu fosta soţie. Mai mult, Augustin spune că nu Natanticu a fost motivul despărţirii, ci altceva mult mai grav, despre care nu doreşte să vorbească.

“Sunt foarte orgolios de felul meu. Uită-te puţin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodată nu m-aş fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost şi la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă…

Vreau să lămuresc problema asta şi să fie clar. Nu m-am gândit nicio secundă că se va interpreta aşa. Ei nu făceau sex, e lipsit de profesionalism să spun exact ce făceau în acel apartament. Eu ştiam exact de ce s-a dus ea acolo, se mai dusese înainte. Natanticu şi Oana colaborau pentru emisiunea ei şi scriau texte în acea seară. Cam asta a fost”, a mai spus Augustin Viziru.

“Eu când am ajuns acasă am discutat cu ea şi am aflat altceva care m-a deranjat. Nu pot să vă spun ce am aflat. Eu tot am spus că am rămas în relaţii bune cu ea, că suntem prieteni extraordinari, dar vă spun în premieră că nu este adevărat. Au fost nişte lucruri pe care le-am aflat apoi acasă şi de care habar nu aveam. Nu îmi face plăcere să vorbesc despre asta.
Noi în casă ajunsesem doar prieteni buni, nu se mai punea problema să formăm o familie. Mă bucur că a reuşit să treacă peste acel moment, să găsească pe cineva atât de repede. Eu în ultima perioadă am neglijat-o foarte mult şi ea mi-a atras atenţia”, s-a destăinut fostul soţ al Oanei Mareş.

Articole asemanatoare
Augustin Viziru a devenit pe 14 iunie tată de fată
PRIMA CĂSĂTORIE din SHOWBIZ, in 2014. Oana Mareş S-A MĂRITAT cu Dragoş Săbăreanu
Cum arata Oana Mares in costum de baie, la 10 luni dupa ce a nascut!
Cu ea a înşelat-o Augustin Viziru pe Oana Mareş

Comenteaza acest articol

Augustin Viziru, despre divorţul de Oana Mareş: “Nu Natanticu a fost motivul despărţirii, ci altceva mult mai grav”

by   1 min
0