Tabu
Image default
lifestyle

AURA MUSTEA – nasa care a eclipsat-o pe fina EBA! Galerie FOTO

Aura Mustea, naşa de cununie a soţilor EBa-Syda, a reuşit să atragă toate privirile  atât la cununia civilă, cât şi la nunta Elenei Băsescu.

Pentru ceremonia de la Starea Civilă, ea a ales o pereche extravagantă de pantofi fără toc, asemănători cu cei purtaţi de Lady Gaga. La nuntă, însă, a venit într-o rochie lungă, elegantă, de culoare crem, care îi punea în evidenţă decolteul generos. Răzvan şi Aura Mustea au fost aleşi drept naşi de cununie de cuplul Eba-Syda, ei fiind prieteni foarte buni cu mezina preşedintelui. Răzvan Mustea a făcut facultatea cu Elena Băsescu şi au mers într-un schimb de experienţă în America. Naşul este membru PDL de cinci ani, iar anul trecut a fost ales şeful tinerilor democrat-liberali, fiind susţinut de EBA. În primăvară, Răzvan Mustea a fost pentru o perioadă scurtă de timp şi ministru al comunicatiilor în cabinetul Ungureanu.

Deputat de Vrancea din partea PDL, Răzvan Mustea, potrivit ultimei declaraţii de avere, este posesorul unui Porsche Cayenne, cumpărat în 2007, şi a unei colecţii de bijuterii şi ceasuri în valoare de 60.000 de euro  si provine dintr-o familie înstărită. El este fiul unuia dintre sponsorii importanţi ai PDL Vrancea, Ionel Mustea, unul dintre cei mai bogaţi oameni din judeţ, patronul firmei de confectii Vesti-Ro, şi ginerele lui Horia Furtună, fost preşedinte al Camerei de Comerţ Vrancea. El a avansat în politică şi cu ajutorul Sorinei Plăcintă, fost ministru PDL al Tineretului şi Sportului, actual parlamentar PNL şi partener de afaceri al lui Ionel Mustea.

Potrivit declaraţiei de avere, actualul Răzvan Mustea are două terenuri în Voluntari şi Bucureşti şi două case, una primită donaţie şi o alta pe care o deţine în cotă parte cu mama sa, Marcela Mustea. Se are ca RazvanMustea, tot impreuna cu mama sa, poseda si un apartament la Miami, in Florida, evaluat la 500 000 dolari. El mai are circa 11.000 de lei şi 40.000 de euro în conturi bancare, iar soţia sa, Aura, a acordat un împrumut de 95.000 de lei unei farmacii la care este asociata. În decursul anului trecut, Mustea a obţinut venituri din activitatea de deputat şi din salariul de la Universitatea Româno-Americană, dar şi din închirierea mai multor spaţii comerciale.

Ce spune Mustea despre averea lui

Înainte de a deveni ministru, Mustea declara că provine dintr-o familie “care a muncit zeci de ani şi că majoritatea lucrurilor din declaraţia sa de avere au fost deobândite înainte de obţinerea mandatului de deputat”. “Legat de declaraţia de avere, ca să închidem acest subiect, trebuie să vă spun că provin dintr-o familie care a muncit zeci de ani, tatăl meu este un om de afaceri prosper, mama mea este medic. Majoritata lucrurilor din declaraţia de avere sunt dobândite înainte de intrarea mea în mandatul de deputat. Deci, toate veniturile mele sunt trecut în declaraţia mea de avere, aşadar subiectul ăsta îl consider închis”, spunea deputatul.

Potrivit autocaracterizării pe care şi-o face pe blogul personal, în politică Mustea- Şerban a ajuns mânat de “iubirea de oameni” şi de “credinţa în idei şi principii adevărate”. “Am hotărât să fac acest pas pe uşa din faţă, adică confruntându-mă cu un vot uninominal, primul în istoria postdecembristă a parlamentarismului românesc. Am câştigat cel mai mare numar de voturi în colegiul în care am candidat”, scria acesta pe blogul personal. “Om de dreapta”, aşa cum se declară, Răzvan Mustea are drept motto vorbele lui Benjamin Franklin: “Dacă toată bogăţia unui om se află în mintea sa, nimeni nu va putea să i-o fure”.

În ultimii ani, Răzvan Mustea (34 ani) si Aura Mustea (fosta Furtuna) au mai cununat doi colegi de partid, pe Marius Lucian Negoiţă, fiul consilierului judeţean Constantina Negoiţă, funcţionar la Parlamentul European, care s-a căsătorit cu logodnica sa Florentina, în 2010, şi pe Răzvan şi Diana Bucuroiu, el antrenor de tenis, ea lider al organizaţiei OTPDL Vrancea şi funcţionar la cabinetul său parlamentar, care s-au cununat anul trecut.

Aura si Razvan Mustea s-au casatoriti in 2003, tot la Palatul Snagov, si au doi copii.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Lansarea albumului de fotografie “Timoc. Lumea de dincolo”

realitatea

Diana Dumitrescu si-a refacut viata dupa divort! Uite cine e iubitul ei actual

Crista Flanagan a pozat în Playboy

realitatea

Rihanna si Dragostea din tei

realitatea

Azi, tripleţii Nicoletei Luciu împlinesc un an

A apărut tamponul anti-viol

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu