Home > Agenda > stiri > AutoBahn – Teatru la volan

AutoBahn – Teatru la volan

Dacă nu ajunge românul la teatru, ajunge teatrul la român. Pentru că “Teatrul fără frontiere” cunoaște problema traficului de pe străzile bucureștene, aceștia au venit cu un concept inedit: teatru în mașină.
Despre ce e vorba mai exact? AutoBahn – 1 spectacol în trafic, 4 automobile pe străzile din București, 4 povești, 2 x 4 actori. Partea cea mai interesantă e că spectatorii (3 la fiecare mașină) vor fi foarte aproape de protagoniști, de fapt chiar “în scenă”, urmărind spectacolul de pe bancheta din spate.
Durata spectacolului este de 140 de minute, timp în care textul autorului Neil LaBute nu lasă pe nimeni să se plictisească. Autorul a declarat despre piesa sa “Ce poate fi mai potrivit decât claustrarea dintr-un automobil pentru a forța o discuție sau o conversație sau pentru a face tăcerea să pară deosebit de prezentă sau, mai mult, stânjenitoare.”
Să ne parcăm mașinile în zilele de 12, 14, 17, 21 iunie la Parcul Kisselef și la orele 22.00 să ne așezăm pe bancheta altei mașini în care vor performa, printre alții, Amalia Ciolan, Mihaela Sîrbu (regizor), Radu Banzaru, Marius Gâlea și Andrei Mateiu.
Pentru mai multe informații despre spectacol, program și rezervări dați clic aici.


Comenteaza acest articol

AutoBahn – Teatru la volan

by realitatea   1 min
0