Tabu
Image default
CULTURE Slider

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Cartea de memorii scrisă de fosta Primă Doamnă a Americii Michelle Obama e pe cale de a deveni cea mai popular autobiografie din toate timpurile, potrivit editurii Penguin Random House (PRH).

„Becoming” (Povestea mea) a fost publicată în luna noiembrie a anului trecut și s-a vândut deja în peste 10 milioane de exemplare, a anunțat marți Bertelsmann, divizia germană a editurii. „Am publicat cartea simultan în 22 de țări prin intermediul diviziilor editurii Penguin Random House. Cred că autobiografia lui Michelle Obama are potențial de a deveni cel mai bine vândut volum de memorii din toate timpurile”, a declarat Markus Dohle, membru în Comitetul Executiv al Bertelsmann, potrivit Independent.

E uimitor ce isterie a creat cartea scrisă de soția lui Barack Obama. Numai în primele șase săptămâni de la lansare, volumul  s-a vândut în peste șapte milioane de exemplare în toate formatele. A devenit de asemenea bestsellerul anului 2018, potrivit datelor oferite de NPD BookScan. La fel de bine s-a vândut și cartea audio, citită de Obama.

În autobiografia sa, Michelle Obama îşi povesteşte viaţa, publică și privată, de la copilăria din Chicago până la Casa Albă, și vorbește despre rolurile de mamă, avocat, Primă Doamnă și autoare.

Și soțul ei, fostul președinte american Barack Obama, a semnat cu editura Penguin Random House pentru a-și publica memoriile despre perioada de la Casa Albă. Editura Penguin Random House a publicat şi precedentele trei cărţi scrise de Barack Obama – „Dreams of My Father”, „The Audacity of Hope” şi „Of Thee I Sing: A Letter to My Daughters”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 1 iunie

realitatea

Avertisment sumbru: Coronavirusul circulă mai rapid decât în primăvară

Andreea Damian

Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson

Andreea Damian

Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Sanatate si frumusete pentru tine si familia ta

realitatea

Fiind băiet, fotbalişti colectam

Scrie un comentariu