Home > Agenda > Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Michelle Obama

Cartea de memorii scrisă de fosta Primă Doamnă a Americii Michelle Obama e pe cale de a deveni cea mai popular autobiografie din toate timpurile, potrivit editurii Penguin Random House (PRH).

„Becoming” (Povestea mea) a fost publicată în luna noiembrie a anului trecut și s-a vândut deja în peste 10 milioane de exemplare, a anunțat marți Bertelsmann, divizia germană a editurii. „Am publicat cartea simultan în 22 de țări prin intermediul diviziilor editurii Penguin Random House. Cred că autobiografia lui Michelle Obama are potențial de a deveni cel mai bine vândut volum de memorii din toate timpurile”, a declarat Markus Dohle, membru în Comitetul Executiv al Bertelsmann, potrivit Independent.

E uimitor ce isterie a creat cartea scrisă de soția lui Barack Obama. Numai în primele șase săptămâni de la lansare, volumul  s-a vândut în peste șapte milioane de exemplare în toate formatele. A devenit de asemenea bestsellerul anului 2018, potrivit datelor oferite de NPD BookScan. La fel de bine s-a vândut și cartea audio, citită de Obama.

În autobiografia sa, Michelle Obama îşi povesteşte viaţa, publică și privată, de la copilăria din Chicago până la Casa Albă, și vorbește despre rolurile de mamă, avocat, Primă Doamnă și autoare.

Și soțul ei, fostul președinte american Barack Obama, a semnat cu editura Penguin Random House pentru a-și publica memoriile despre perioada de la Casa Albă. Editura Penguin Random House a publicat şi precedentele trei cărţi scrise de Barack Obama – „Dreams of My Father”, „The Audacity of Hope” şi „Of Thee I Sing: A Letter to My Daughters”.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Michelle Obama
Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune
Obama
Barack și Michelle Obama divorțează?
Michelle Obama
Michelle Obama, cea mai admirată femeie din lume

Comenteaza acest articol

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

by Andreea Damian   1 min
0